Driessen niet te spreken over houding Bergwijn: "Pure minachting"

23 november 2022, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen is niet te spreken over de houding van Steven Bergwijn ten opzichte van de Nederlandse pers. De international stond samen met Davy Klaassen de pers te woord in Qatar, maar er kwam volgens de journalist geen zinnig woord uit bij Bergwijn.

"Ik weet dat er niet vaak dingen uit de spelers komen, het zijn vaak algemeenheden. Die vragen zijn vaak prima, daar kan je goede antwoorden op geven. Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om een normale, Nederlandse zin te formuleren", klaagt Driessen in de podcast van De Telegraaf.

"Steven Bergwijn, werkelijk waar, dit was godgeklaagd. Hij minacht iedereen die daar zit, iedereen komt daar voor hem en voor Davy Klaassen", aldus de Chef Voetbal. "Iedereen zit schaapachtig te lachen. De mensen achter de tafel voorop."

Ajax-watcher Mike Verweij neemt het op voor Bergwijn. "Hij is geen prater. Hij zit daar met de grootste tegenzin achter de tafel. Zet er iemand neer met een verhaal", aldus Verweij. "Het ligt zeker aan Bergwijn, maar ook aan de KNVB. Je helpt hem er niet mee, je helpt de pers er niet mee en je helpt de mensen er niet mee. Doe het gewoon niet."

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

straks ligt aranje er weer uit en dan kan de pers weer er tegen aan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen