Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kudus ontkracht opvallende uitspraken over Neymar: 'Fake news!'

Kudus ontkracht opvallende uitspraken over Neymar: 'Fake news!'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2022 – Mohammed Kudus speelt op donderdag zijn eerste wedstrijd met Ghana op het WK in Qatar tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo. In een interview met The Guardion beet de spelmaker van Ajax al van zich af, richting Neymar. "Neymar is niet beter dan ik, alleen spraakmakender." Die uitspraak heeft hij inmiddels ontkracht op Twitter. 

"Hij is Neymar, aanvoerder en sterspeler van Brazilië. Ik ben Mohammed Kudus, de getalenteerde Ghanese middenvelder en opkomende sterspeler", aldus de Ajacied tegenover de krant. De vergelijking met Neymar kwam voort uit het feit dat Ghana en Brazilië een oefenwedstrijd speelden in september, die de Goddelijke Kanaries met 3-0 wonnen.

De PSG-ster gaf twee assists in het duel, Kudus stond droog. "Hij verdedigde zijn land, ik het mijne. Ik liet mij niet door hem sollen. Wat hem voorlopig beter maakt, is dat hij veel heeft bereikt. Ik kom er snel aan."

Mocht Ghana de volgende ronde van het WK bereiken, bestaat er een grote kans dat de twee landen opnieuw tegenover elkaar staan. "Ik en Neymar, deel twee. Ik weet zeker dat hij het leuk zou vinden." De manier waarop hij het zegt, zou gemakkelijk kunnen worden aangezien voor arrogantie, volgens de krant.

Tijdens het interview ging het ook nog over de roerige transferzomer van Kudus, die op de drempel van een transfer stond. Maar daar kwam het niet van, tot zijn frustratie. "De enige manier waarop je je kunt ontwikkelen, is door minuten te maken op het veld. Als ik in een fase zit en ik voel dat ik me op dat moment niet ontwikkel, dan moet ik het ergens anders proberen", aldus de Ghanees.

Update (23.30 uur)
Kudus heeft middels een bericht op Twitter gereageerd op de uitspraken in The Guardian. De middenvelder van Ajax ontkent dat hij heeft gezegd dat Neymar geen betere voetballer is dan hij. Hij bestempelt het als 'fake news' en geeft aan dat hij net als Neymar de nieuwe generatie wil 'inspireren'. Kudus vraagt zich daarnaast af welke agenda The Guardian heeft. De focus van Kudus ligt in ieder geval op het duel met Portugal. Ghana neemt het volgende week ook nog op tegen Zuid-Korea en Uruguay. 


Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd