Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Klaassen hoopt op basisplaats bij Oranje: "Het is zeker mogelijk"

Klaassen hoopt op basisplaats bij Oranje: "Het is zeker mogelijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2022 – Er zijn veel Nederlandse voetbalvolgers die hun twijfels hadden bij de WK-selectie van Davy Klaassen, maar de middenvelder bewees tijdens het openingsduel met Senegal waarom Louis van Gaal zo gek van hem is. Klaassen staat (bijna) altijd op de goede plek en dat was afgelopen maandag niet anders. De Ajacied hoopt dit WK echter ook nog een keer te starten. Klaassen zelf is van mening dat een basisplaats er zeker in zit.

Evenals de meeste Ajacieden heeft Klaassen een teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug. Niet alleen vanwege de slechte resultaten in de Eredivisie en de Champions League, maar ook doordat hij niet altijd een basisplaats heeft. In de Eredivisie verscheen Klaassen slechts zes keer aan de aftrap en in het miljardenbal deed Alfred Schreuder maar twee keer een beroep op hem als basisspeler. In het Nederlands elftal is Klaassen inmiddels ook geen basisspeler meer.

Maar als invaller bewees hij tegen Senegal dus zijn waarde. "Ik was natuurlijk gewoon blij met de overwinning en met het doelpunt", zei Klaassen woensdagmiddag tijdens een persmoment van het Nederlands elftal tegen de NOS. "Dat zijn natuurlijk mooie momenten en wat Steven (Bergwijn, red) ook zei: het is gewoon heerlijk om te beginnen met een overwinning." Oranje hoopt de zege op Senegal vrijdag een goed vervolg te geven tegen Ecuador. Klaassen zal het dan hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten doen met een invalbeurt, al hoopt hij natuurlijk op meer. "Iedereen wil in de basis."

Lees ook: Bergwijn is het niet eens met Jeroen Stekelenburg: "Nee"

Mocht het Nederlands elftal ook winnen van Ecuador, kan het de volgende ronde eigenlijk niet meer ontgaan. Dat zou betekenen dat er minstens nóg een wedstrijd volgt. Voor Klaassen betekent dat meer kans op een basisplaats. "Ik denk dat het zeker mogelijk is", reageerde hij op de vraag of hij verwacht dat er wedstrijden komen waarin het logischer is dat Van Gaal voor hem kiest. Maar goed, vrijdag wacht dus eerst Ecuador. "Het vizier staat zeker al op Ecuador. Het wordt denk ik wel weer een andere wedstrijd dan tegen Senegal. We hebben ze gezien tegen Qatar, maar het blijft moeilijk om in te schatten hoe ze dan tegen ons zullen spelen. Dat moeten we zien", besloot Klaassen.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd