Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Weet niet of er ooit een makkelijker doelpunt is gescoord op een WK"

"Weet niet of er ooit een makkelijker doelpunt is gescoord op een WK"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 november 2022 – Duitsland verloor woensdagmiddag met 1-2 van Japan en beleefde daarmee een even pijnlijke als teleurstellende start van het WK. De nederlaag komt hard aan bij de Duitsers, die echter niet lang de tijd hebben om te treuren. Over vier dagen wacht immers alweer het treffen met Spanje. Daarin zal Die Mannschaft een heel stuk beter voor de dag moeten komen. Vooral in defensief opzicht, want dat hield te wensen over. Dat vindt ook Ilkay Gündogan.

Hoewel Japan in de openingsfase van de eerste helft een doelpunt zag worden afgekeurd wegens buitenspel, zag het er heel lang goed uit voor Duitsland. De wereldkampioen van 2014 had veruit het meeste de bal en creëerde ook goede mogelijkheden op de openingstreffer. Die viel na 33 minuten uit een strafschop, benut door Gündogan. In de tweede helft was het eigenlijk wachten op de 2-0, maar de Duitsers gingen erg slordig met hun kansen om. Daarvoor kregen ze in de slotfase het deksel op de neus.

Japan sloeg tweemaal toe binnen acht minuten. En dat ging eigenlijk wel heel makkelijk. "Vooral bij het tweede doelpunt, ik weet niet of er ooit een makkelijker doelpunt is gescoord op een WK, dat mag niet gebeuren", was Gündogan na afloop hard voor zijn ploeg en vooral de achterhoede. "We hadden ongelooflijke kansen voorin en maakten de tweede niet. De manier waarop de doelpunten vielen, dat mag ons niet overkomen."

Spanje
Een rampzalige start dus voor Duitsland, dat vier jaar geleden in Rusland eveneens onderuit ging in zijn eerste groepswedstrijd. De nederlaag toen tegen Mexico bleek het startsein voor een dramatisch toernooi, dat er na de groepsfase al op zat. Of Duitsland zich in Qatar nog wel plaatst voor de volgende ronde, is afhankelijk van het resultaat in de kraker tegen Spanje. Maar voordat het zover is, zal de ploeg eerst de Japanse klap moeten verwerken. "Het is een enorme teleurstelling voor ons, we zijn gefrustreerd", aldus Manuel Neuer. "Kort na de wedstrijd is het moeilijk voor mij om te begrijpen hoe we het hebben weggegeven."

Lees ook: Sensationeel weekend op komst: nu al alles of niets voor toplanden

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd