Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Clubloze Ronaldo wil transfer afdwingen tijdens WK-opening

Clubloze Ronaldo wil transfer afdwingen tijdens WK-opening

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 24 november.

Nieuws

Persconferentie Louis van Gaal
De bondscoach staat vandaag (donderdag) de pers te woord richting de tweede groepswedstrijd van het Nederlands elftal, tegen Ecuador. Louis van Gaal zal zijn opstelling ongetwijfeld voor zich willen houden, maar verklapt hij per ongeluk toch wat wijzigingen in zijn basiself? Critici zullen hopen dat Matthijs de Ligt en Vincent Janssen uit de basiself verdwijnen.

Specials

Groep G: Brazilië torenhoog favoriet, strijd om plaats 2 open
In groep G zit met Brazilië één van de favorieten voor de eindzege in Qatar. In de groepsfase treffen de Goddelijke Kanaries Servië, Zwitserland en Kameroen, die gedrieën normaal gesproken zullen moeten vechten om de tweede plaats. Of lopen de Brazilianen in Qatar tegen een verrassing aan?

Wedstrijden

Zwitserland - Kameroen (11.00 uur)
Eigenlijk kun je best stellen dat het toernooi voor Kameroen al is geslaagd bij een overwinning. Dan voorkomen de Afrikanen de verbreking van een pijnlijk record. Kameroen verloor de laatste zeven duels op rij tijdens een WK en komt daarmee in de buurt van het all-time verliesrecord van Mexico (negen). Als de Afrikanen alle pouleduels verliezen, is Kameroen definitief het land met de langste serie zonder goed resultaat ooit.

Uruguay - Zuid-Korea (14.00 uur)
Uruguay is eigenlijk vrijwel altijd een geduchte tegenstander op mondiale eindrondes. De Zuid-Amerikanen beschikken voor dit jaar over een spitsenduo om bang van te worden: de ervaren Luis Suarez en de talentvolle Darwin Nuñez moeten voor de doelpunten zorgen. Bij de tegenstander is alle hoop gevestigd op Heung-Min Son, die ondanks een oogblessure op tijd is hersteld voor het WK.

Portugal - Ghana (17.00 uur)
Zoals bijna gewoonlijk zullen alle schijnwerpers gericht zijn op Cristiano Ronaldo, maar dat heeft ditmaal niet met sportieve redenen te maken. De 37-jarige steraanvaller bereikte dinsdag een mondeling akkoord met Manchester United over de ontbinding van zijn contract en is daardoor clubloos. Speelt hij zich tegen het Ghana van Mohammed Kudus in de kijker bij een nieuwe club?

Brazilië - Servië (20.00 uur)
Brazilië opent de jacht op de wereldtitel tegen het taaie Servië, waar Dusan Tadic de grote leider is. Het voormalige Balkanland draait echter niet volledig om de klasse van de Ajacied, want met Aleksander Mitrovic, Dusan Vlahovic en Filip Kostic zijn er voldoende andere sterren aanwezig. Zij moeten zorgen voor een stunt tegen het ijzersterke Brazilië.

Voetbal op tv

11.00 uur: Zwitserland - Kameroen, NPO 1 - live verslag van het duel op het WK voetbal
14.00 uur: Uruguay - Zuid-Korea, NPO 1 - live verslag van het duel op het WK voetbal
17.00 uur: Portugal - Ghana, NPO 1 - live verslag van het duel op het WK voetbal
20.00 uur: Brazilië - Servië, NPO 1 - live verslag van het duel op het WK voetbal

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties