Ecuador waarschuwt Oranje: "Nederlaag Argentinië was niet laatste stunt"

23 november 2022, 08:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ecuador ruikt bloed voor de wedstrijd van komende vrijdag tegen het Nederlands elftal. Doelman Hernán Galíndez is geïnspireerd geraakt na de verrassende 1-2 overwinning van Saoedi-Arabië op titelfavoriet Argentinië van dinsdagmiddag en is vastberaden om een soortgelijke stunt neer te zetten.

Galíndez sprak tijdens de persconferentie over de kansen van zijn land tegen Nederland, dat de openingswedstrijd van het WK tegen Senegal met 0-2 wist te winnen. "Er zijn zeker mogelijkheden om ze pijn te doen", stelt de sluitpost. Niets is zeker in de voetbalwereld. Ik ben ervan overtuigd dat de nederlaag van Argentinië niet de laatste stunt is van dit WK."

Toch weet Galíndez dat zijn ploeg aan de bak moet tegen Oranje. "Het zal een pittige wedstrijd worden. We hebben nog twee wedstrijden om een plek in de achtste finales af te dwingen." Ecuador staat namelijk zelf ook al op drie punten, na de overtuigende en probleemloze overwinning op Qatar tijdens de officiële opening van het eindtoernooi.

Bij Ecuador was Enner Valencia van onschatbare waarde, door twee doelpunten voor zijn rekening te nemen. Afgelopen zondag moest hij de strijd geblesseerd staken, maar de aanvaller lijkt op tijd hersteld voor de kraker tegen het Nederlands elftal.

Volg hier: alle Oranje-ontwikkelingen van vandaag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Oranje laat nu zien waar we staan na al die praatjes. Op papier is Oranje sterker. Hopelijk is Noppert weer de sensatiekeeper van dit WK en wordt PSV 50+ miljoen rijker door de verkoop van Gakpo en van Sangaré.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen