Hugo Borst hoopt oude Ziyech terug te zien: 'Red je oude trainer'

22 november 2022, 23:55

Hakim Ziyech heeft sinds zijn vertrek bij Ajax nog niet veel kunnen laten zien in het buitenland, maar zijn kwaliteiten zitten nog altijd bij veel supporters in het achterhoofd. Morgenochtend speelt de middenvelder met 'zijn' Marokko tegen Kroatië op het WK en daar kan analist Hugo Borst niet op wachten, zo schrijft hij in zijn wekelijkse column. 'Maak ons gek, Hakim! En kom daarna alsjeblieft terug naar Nederland', schrijft Borst in het Algemeen Dagblad.

Bij Chelsea is de Marokkaan tot nu toe 92 keer in actie gekomen. Hierin heeft hij veertien keer gescoord en tien assistent gegeven. De furore die hij maakte bij Ajax – met name in het seizoen 2018/2019 waarin de Amsterdammers de halve finale van de Champions League bereikten – hebben hem een fraaie transfer naar Chelsea opgeleverd. Borst hoopt echter op het WK de Ziyech terug te zien die hij in Amsterdam zag schitteren.

'Ik kan die jongen oprecht missen. Dat zo'n scharminkel niet alleen moeiteloos overeind blijft, maar bijna altijd uitblinkt, ik vind dat wonderbaarlijk.' Voor het WK heeft hij dan ook hoge verwachtingen van de Marokkaan. 'Na Romário en Ronaldo nu Ziyech die uitblinkt op een WK? Wishful thinking, menen kenners' aldus Borst.

Ziyech terug naar Ajax

Aangezien de prestaties van Ziyech in Londen enigszins tegenvallen en ook Ajax dit seizoen ver onder de maat presteert, wordt er regelmatig gespeculeerd over een terugkeer van de Drontenaar. Een terugkeer van Ziyech naar Nederland zou volgens de Sparta-supporter ook geen slecht idee zijn. 'Red je oude trainer. Alfred Schreuder en Ziyech waren ooit bij FC Twente heel close.' Morgen trappen Marokko en Kroatië af voor hun openingswedstrijd van het WK in Qatar, de wedstrijd begint om 11:00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen