PSG druk bezig tijdens WK: Megabod op supertalenten afgewezen

22 november 2022, 20:01

Terwijl veel spelers van Paris Saint-Germain furore maken op het WK in Qatar, is de clubleiding alweer bezig met een aantal versterkingen. De Parijzenaren hebben namelijk een monsterbod uitgebracht op twee jonge talenten van het Braziliaanse Palmeiras, zo meldden Braziliaanse media dinsdagmiddag.

Wonderkind Endrick Felipe (16) en zijn teamgenoot Estevão Willian (15) kunnen allebei rekenen op concrete belangstelling van PSG, maar een gigantisch bod van liefst tachtig miljoen euro zou zijn afgewezen door Palmeiras. Onder meer Globo en UOL Esporte melden dat het bod bestond uit een vaste transfersom van vijftig miljoen euro, waar nog eens dertig miljoen euro aan bonussen bovenop zou komen.

Palmeiras wil hier naar verluidt echt niks van weten. De club wil minimaal zestig miljoen euro ontvangen voor alleen Endrick, aangezien hij dat bedrag als afkoopsom in zijn contract heeft staan. Daarnaast kan een eventuele transfer van Endrick pas plaatsvinden als hij achttien is, in 2024. Estevão speelt momenteel nog in de jeugd van Palmeiras, zonder profcontract.

PSG kan flink spenderen

Dat de eigenaren van de Parijzenaren meer dan genoeg financiële mogelijkheden hebben is al bekend, maar daar kan zomaar een flink bedrag bovenop komen door de verkoop van Kylian Mbappé. The Mirror beweert namelijk te weten dat Erik ten Hag zijn pijlen gericht zou hebben op de Fransman als vervanger van Cristiano Ronaldo, die dinsdagmiddag definitief vertrok bij de club. Of Mbappé daadwerkelijk open staat voor een vertrek naar Manchester en of hij ook financieel haalbaar is voor United is niet bekend.

Lees ook: Breaking: Ronaldo per direct weg bij Manchester United

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen