FC Groningen lijkt nieuwe trainer uit Keuken Kampioen Divisie te halen

21 november 2022, 21:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen lijkt de opvolger van de ontslagen Frank Wormuth uit de Keuken Kampioen Divisie te halen. De nummer vijftien van de Eredivisie is volgens Jan Joost van Gangelen in verregaande onderhandeling met Dick Schreuder van PEC Zwolle.

"Ik heb een nieuwtje op eigen conto", zo laat Van Gangelen bij ESPN vandaag weten. "Schreuder en Groningen zijn bezig met vergaande gesprekken. Met negentig procent zekerheid kan ik zeggen dat Schreuder de nieuwe trainer wordt van FC Groningen."

De naam van Schreuder is de afgelopen dagen al vaker gevallen in Groningen. De 51-jarige trainer ging eerder op de dag bij Voetbal International op de geruchten in. "Als trainer ga je voor het hoogst haalbare en tegen bepaalde dingen kun je geen nee zeggen, maar op dit moment denk ik daar helemaal niet over na. Pas als iets concreet wordt, kan ik erover nadenken. En of ik het dan ook doe, weet ik niet. Ik voel me goed bij PEC Zwolle", zei hij.

Schreuder blijkt een populaire trainer bij Eredivisie-clubs, want eerder was hij in beeld bij Fortuna Sittard en werd hij gelinkt aan Vitesse. De broer van Ajax-trainer Alfred Schreuder beschikt bij PEC Zwolle, dat tweede staat in de Keuken Kampioen Divisie, over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen