Defensieve zorgen nemen toe bij Senegal door nieuwe blessure

20 november 2022, 18:35

Senegal kampt met defensieve problemen in aanloop naar het duel met Oranje. Linksback Fodé Ballo-Toure is geblesseerd geraakt, terwijl zijn vervanger door een administratieve fout niet kan spelen. Daardoor lonkt een debuut voor Moussa N'Diaye, die pas net opgeroepen is.

Senegal kent allesbehalve een ideale voorbereiding richting de eerste groepswedstrijd tegen het Nederlands elftal. Eerst werd de nationale ploeg geconfronteerd met het wegvallen van sterspeler Sadio Mané, maar nu ontstaan er ook in de verdediging problemen. Volgens verschillende media uit Senegal is linksback Ballo-Toure namelijk geblesseerd geraakt, waardoor hij niet op tijd fit lijkt voor het duel met Oranje.

Daarnaast kan bondscoach Aliou Cissé niet beschikken over linksback Jacobs, wiens papierwerk niet in orde is. Daarom werd N'Diaye, verdediger van Anderlecht, opgeroepen door de bondscoach. De linksback, die nog geen interland speelde voor Senegal, lijkt zich door het wegvallen van Ballo-Toure zelfs op te moeten gaan maken voor een basisplaats.

Daardoor is er een dag voor het duel met Oranje nog veel onzeker voor Senegal, dat vandaag in ieder geval zonder Ballo-Touré trainde. De vleugelverdediger trainde individueel en kan naar alle waarschijnlijkheid niet spelen tegen Oranje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen