MVV blijft dankzij Van Bommel in spoor KKD-koplopers

19 november 2022, 22:05

MVV blijft in de Keuken Kampioen Divisie in het spoor van koploper Heracles Almelo. De Limburgers wonnen in eigen huis met 1-0 van Almere City en houden daarmee de derde plaats in handen. 

In stadion De Geusselt was Ruben van Bommel opnieuw belangrijk voor MVV. De pas 18-jarige zoon van Antwerp FC-trainer Mark van Bommel maakte in de thuiswedstrijd tegen Almere City het enige doelpunt van de wedstrijd. Op aangeven van Koen Kostons kon hij op slag van rust van dichtbij binnentikken.

De bezoekers kwamen in het tweede bedrijf sterk terug maar wisten MVV-doelman Romain Matthys uiteindelijk niet te passeren. Aan de andere kant ontstond steeds meer ruimte om de voorsprong in een tegenstoot te verdubbelen, maar Kostons en Jarne Steuckers hadden het vizier niet op scherp. 

Door de overwinning heeft MVV 33 punten uit de eerste zestien duels van het seizoen verzameld. Dat zijn er vier minder dan koploper Heracles Almelo en één meer dan PEC Zwolle. De Zwollenaren hebben echter later op zaterdagavond afgetrapt bij NAC Breda en kunnen deze speelronde dus nog boven MVV op de tweede plaats komen te staan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen