'Mitchel Bakker staat in belangstelling Italiaanse topclub'

19 november 2022, 21:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mitchel Bakker (22) was één van de dertien afvallers voor de WK-selectie van het Nederlands elftal. Bij Bayer Leverkusen is hij inmiddels uitgegroeid tot een dragende kracht, en dat is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven.

Volgens La Gazzetta Dello Sport is Bakker in beeld bij het Internazionale van Denzel Dumfries. De huidige nummer vijf van de Serie A zou in de winterstop afscheid willen nemen van Robin Gosens en zou in Bakker een ideale versterking zien.

In Leverkusen is Bakker bezig aan zijn tweede seizoen. Hij kwam in 2021 voor zeven miljoen over van Paris Saint-Germain. In Parijs was hij in eerste instantie voor het beloftenteam gehaald, maar kreeg hij mede door blessures opvallend veel speeltijd. Bij de Franse topclub kwam hij tot 27 duels in de Ligue 1 en mocht hij daarnaast ook opdraven in tien Champions League-duels waaronder beide halve finale-wedstrijden tegen Manchester City in het seizoen 2020-2021.

Bij Bayer Leverkusen is Bakker de laatste weken onomstreden als linksback. In het thuisduel met Union Berlin (5-0 winst) liet hij begin november zijn eerste Bundesliga-treffer van het seizoen aantekenen. In de Champions League kwam hij in vijf van de zes groepswedstrijden in actie, waarvan drie als basisspeler. De ploeg van trainer Xabi Alonso werd derde in de poule waarin Club Brugge en FC Porto door gingen naar de achtste finale. Het liet wel Atlético Madrid achter zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen