Argentinië bezorgd: Messi mist opnieuw groepstraining

19 november 2022, 17:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aanstaande dinsdag begint het WK voor Argentinië, dat door veel kenners bij de absolute favorieten voor de wereldtitel wordt gerekend. Drie dagen voor het openingsduel zijn er echter zorgen om sterspeler Lionel Messi (35). 

Op de training van vrijdag ontbrak de speler van Paris Saint-Germain nog helemaal bij het elftal van Lionel Scaloni, nadat hij in de lataste oefenwedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten (5-0) een lichte blessure aan zijn achillespees opliep. Messi kwam in dat duel één keer tot scoren. Zaterdag deed hij vervolgens opnieuw niet met de groep mee. Wel werkte hij een korte individuele oefensessie af.

De Argentijnen verwachten dat Messi 'gewoon' mee kan doen als het WK dinsdag begint met een confrontatie met Saoedi-Arabië. Dat lijkt op papier de minst zware tegenstander die Argentinië in treft in de groep, waarin het ook Mexico en Polen tegen zal komen. 

Bekroning

Messi hoopt in Qatar eindelijk de grote bekroning op zijn loopbaan te kunnen zetten. Voor veel Argentijnen staat hij nog altijd in de schaduw van Diego Maradona, die de Zuid-Amerikanen de wereldtitel van 1986 wist te bezorgen. Messi is dat bij zijn eerste vier pogingen nog niet gelukt. Naar verwachting krijgt hij dit jaar zijn laatste kans, zeker gezien het feit dat hij recent nog vertelde vermoedelijk niet lang meer actief te zullen zijn als voetballer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen