Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Bij Roma ongewenste Karsdorp heeft clubs voor het uitkiezen'

'Bij Roma ongewenste Karsdorp heeft clubs voor het uitkiezen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 november 2022 – Na het gelijkspel van AS Roma tegen Sassuolo van vorige week haalde José Mourinho ongenadig hard uit naar Rick Karsdorp. De Nederlandse rechtsback zou in januari mogen uitzien naar een nieuwe werkgever, meldde de Portugees onder meer. Karsdorp ligt echter goed in de markt en heeft wat te kiezen als hij daadwerkelijk in de winterstop van club verandert.

Eerder al wist La Gazetta Dello Sport te melden dat Juventus geïnteresseerd zou zijn in de diensten van de drievoudig international. Volgens een andere Italiaanse sportkrant, Corriere Dello Sport, kan Karsdorp ook bij twee andere clubs kiezen voor een langer verblijf in Italië, óf een overgang naar Frankrijk.

De krant weet namelijk dat ook AC Milan en Bologna hun oog op Karsdorp hebben laten vallen. Zeker een overgang naar Milaan zou een mooie stap voor hem zijn, aangezien de Rossoneri na de winterstop nog actief zijn in het Champions League-toernooi. In de Serie A staat de regerend landskampioen momenteel tweede, op acht punten van lijstaanvoerder Napoli. Bij Bologna, de nummer elf van de ranglijst, zou hij met Denso Kasius, Jerdy Schouten en Joshua Zirkzee drie landgenoten treffen.

Lees ook: Mourinho keihard: "Karsdorp kan in januari andere club zoeken"

Ook in Frankrijk staat Karsdorp er blijkbaar goed op. Zo zou Olympique Lyon, dat eerder dit seizoen Peter Bosz ontsloeg, in hem een mogelijke versterking zien. De club heeft het lek ook zonder Bosz nog altijd niet geheel boven en staat momenteel achtste in de Ligue 1. Ook Olympique Marseille, voorlopig de nummer vier van de Franse competitie, zou wel oren hebben naar de komst van Karsdorp. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd