'PSV ziet oplossing voor verdedigende problemen in België lopen'

17 november 2022, 23:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft verdediger Boris Popovic (22) op de scoutingslijstjes staan. De Serviër van Club Brugge kan op belangstelling rekenen van de Eindhovenaren, terwijl ook 1899 Hoffenheim interesse heeft in zijn diensten.

Het Franse L'Équipe maakt donderdag melding van de sluimerende interesse door PSV en de Duitse club. Zowel de Eindhovenaren als ook 1899 Hoffenheim deed overigens nog geen concrete poging bij de verdediger, maar zouden de centrale rechtspoot wel op het verlanglijstje hebben gezet. Hij maakt dit seizoen een uitstekende indruk bij de Belgische club.

Aan de rechterkant van de achterhoede heeft PSV dit seizoen behoorlijk wat problemen. Jordan Teze, Andre Ramalho en Jarrad Brantwaite speelden al naast Armando Obispo (die normaliter aan de linkerkant van de achterhoede staat), maar overtuigen deed geen van allen écht. Met twintig tegengoals (ruim twee keer zo veel als FC Twente (9)) is de roep om meer steun achterin begrijpelijk.

Lees ook: Namen Van Ginkel

Aangezien Popovic nog een contract tot 2025 (met een cluboptie voor nog eens een jaar) heeft bij Cercle Brugge, zal er vermoedelijk wel een forse transfersom op tafel komen. De achterhoedespeler genoot zijn opleiding bij FC Tours en maakte een transfer naar AS Monaco. Bij die club maakte hij echter zijn debuut in de hoofdmacht nooit en vertrok daarom naar Brugge.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is het nou Cercle Brugge, of Club Brugge? PSV heeft een leider nodig achterin, zoals Trauner bij Feyenoord of zoals Martinez vorig jaar bij Ajax. Hopelijk voor PSV is hij dat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen