Gigantische domper voor Senegal: Mané mist WK volledig

17 november 2022, 20:07   Bijgewerkt: 29 december 2022, 14:59

Een gigantische domper voor Senegal: Sadio Mané is definitief niet fit genoeg om in actie te komen op het WK in Qatar. De aanvaller van Bayern München zou het duel met Nederland sowieso al missen en eerder vandaag werd ook gesproken dat hij niet fit genoeg zou zijn voor de tweede en derde wedstrijd. Inmiddels is dat bevestigd door Senegal en is de sterspeler uit de selectie gehaald.

Dat heeft de teamarts van de eerste tegenstander van Nederland donderdagavond bevestigd. Mané viel bij Bayern München vlak voor het wereldkampioenschap uit, maar het herstel leek in eerste instantie nog heel voorspoedig te verlopen. Naar mate de tijd vorderde, werden de berichten over de buitenspeler echter steeds minder positief. Eerst ging er al een streep door de ontmoeting met Oranje, maar inmiddels is duidelijk dat hij helemaal niet in actie komen in Qatar.

Lees ook: Deze Senegalezen moet Oranje in de gaten houden

Vanuit het kamp Senegal is inmiddels bevestigd dat Mané niet bij de wedstrijdselectie zal zitten en dat hij zal revalideren bij Bayern München. Er mag nog een vervanger worden opgeroepen door de tegenstander van Nederland, maar het is nog niet duidelijk of dat ook gebeurt en wie dat eventueel zou zijn. Voor bondscoach Louis van Gaal verandert er niet veel, omdat eerder al uitlekte dat Mané het treffen met Oranje moest laten schieten. 

Blessures Argentinië

Ook Argentinië kreeg een forse domper te verwerken: Nicolás González is niet fit genoeg om in actie te komen vanwege een spierblessure. De linksbuiten van Fiorentina is in de selectie door Lionel Scaloni om die reden vervangen door Atlético Madrid's Ángel Correa, die in zijn loopbaan tot dusver 22 interlands speelde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is de teamarts van Senegal ook door Qatar betaald?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen