Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Einde in zicht? Lionel Messi denkt niet lang meer te voetballen

Einde in zicht? Lionel Messi denkt niet lang meer te voetballen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 november 2022 – Met Argentinië is Lionel Messi als één van de grote favorieten voor de wereldtitel afgereisd naar Qatar. Mocht het hem lukken nu éindelijk Wereldkampioen te worden, dan heeft hij alle grote prijzen gewonnen die er voor een speler te winnen zijn. Messi laat in gesprek met de Zuid-Amerikaanse bond CONMEBOL weten dat hij niet verwacht dat hij nog lang op de velden te bewonderen zal zijn. 

"Ik denk niet dat ik nog veel zal spelen", begint de 35-jarige speler van Paris Saint-Germain. "Ik weet niet precies waarom", vervolgt hij, "er zijn zoveel dingen gebeurd." Hij lijkt hiermee te doelen op zijn afscheid van FC Barcelona, de club waar hij liefst zeventien seizoenen voor uitkwam. Niemand binnen de voetbalwereld had verwacht hem ooit in het shirt van een ander elftal te zullen bewonderen, maar in 2021 gebeurde dat dan toch toen Messi overstapte naar Parijs. 

Messi benadrukt dat hij nog geen knopen heeft doorgehakt, maar lijkt er zeker van dat zijn afscheid niet ver meer is. "Het hangt nu van veel zaken af. Ik heb mijn gezin met drie kinderen en ik heb een grote verandering in mijn leven doorgemaakt. Dat heeft mij en mijn gezin veel gekost." Mocht Messi stoppen als speler, dan verwacht hij wel actief te blijven in de sport: "Ik weet zeker dat wat ik ga doen gerelateerd is aan voetbal, hoewel ik niet precies weet wat ik dan zou gaan doen."

Geen terugkeer?
De opmerkingen van Messi zullen in Barcelona niet met gejuich zijn ontvangen. De club zou goede hoop hebben om de verloren zoon na afloop van het huidige seizoen opnieuw in de armen te sluiten. Aangezien zijn contract in Parijs dan afloopt zou dat het ideale moment zijn, omdat de club het ondanks verschillende kunstgrepen van de directie financieel nog altijd moeilijk heeft.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd