Kuyt laakt werkklimaat bij ADO: "Voelt onveilig voor een trainer"

16 november 2022, 23:22

Dirk Kuyt is na de nederlaag van zijn ADO Den Haag tegen Roda JC ingegaan op de gang van zaken bij zijn club. In de afgelopen periode kwamen interne gesprekken en details veelvuldig via de media naar buiten, wat Kuyt een onveilig gevoel geeft. "Daar heeft deze club denk ik hele belangrijke stappen in te maken", meldde Kuyt tegenover ESPN. Overigens ontkende de geplaagde oefenmeester in hetzelfde interview dat een hoge afkoopsom in zijn contract de enige reden is dat hij ondanks de matige prestaties in de Keuken Kampioen Divisie nog altijd voor de groep staat in Den Haag: "Ik doe het niet voor het geld", zei Kuyt, "ik wil gewoon presteren als coach en het lijkt me fantastisch dat bij ADO te doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De verkeerde club voor de nog lang niet gearriveerde coach Kuyt. Typisch gevalletje van te hoog gegrepen. Afscheid nemen en herstarten bij een redelijke amateurploeg.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quick boys of zo

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dirk schuift de aandacht weer lekker naar de randzaken en probeert zo de aandacht af te leiden van zijn eigen functioneren. Ik zeg niet dat het onzin is wat hij zegt, maar het zou hem sieren als hij zijn blik wat meer naar binnen keert. Ik heb hem nu de afgelopen weken horen afgeven op zijn spelers en de club, maar hem zal toch ook wel iets te verwijten zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen