Namen Van Ginkel, Hoedt en Ajax-talent vallen bij Vitesse

16 november 2022, 13:48

Het is na de teleurstellend verlopen eerste seizoenshelft niet de vraag of, maar wat Vitesse in januari op de transfermarkt gaat doen. De Gelderlander noemt enkele spelers die bij de club uit Arnhem op de radar zouden staan. Onder hen is Marco van Ginkel, die bij PSV niet in de plannen van trainer Ruud van Nistelrooij voorkomt.

Verdeeld over drie wedstrijden speelde Van Ginkel dit seizoen slechts 49 minuten voor PSV. Door een hamstringblessure was de middenvelder lang uit de roulatie, maar er zijn ook meerdere wedstrijden geweest dat Van Ginkel wel bij de selectie zat en geen speeltijd kreeg. Bij Vitesse, de club waar hij zijn doorbraak in het profvoetbal kende, zou hij een belangrijkere rol kunnen spelen.

Ajax-talent Sontje Hansen wordt ook genoemd als potentieel doel van Vitesse. De twintigjarige aanvaller werd een grote toekomst voorspeld, maar heeft de verwachtingen vooralsnog niet kunnen waarmaken. In het seizoen 2019/20 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal, maar de afgelopen twee en een half jaar kreeg hij enkel nog speeltijd bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Zowel Van Ginkel als Hansen komen uit de 'Wasserman-portefeuille'. Beide spelers zijn aangesloten bij hetzelfde kantoor als Vitesse-trainer Phillip Cocu. De naam van Wesley Hoedt wordt ook genoemd door de krant. Hij was tot voor kort basisspeler bij RSC Anderlecht, maar mag mogelijk vertrekken na een incident in de kleedkamer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar gaat Sontje, ik baal van Ajax, veel belovende spelertjes gaan niet meer op hun beurt wachten en het is terecht. De tijden van weleer, toen vanuit o18/017/Jong Ajax kom doorstromen is door Ten Hag en Schreuder de grond ingeboord. Jammer jammer jammer. De volgende die weggaat is Fitz-Jim, al weg verhuurd Ünüvar. Ik ben benieuwd wat er met Faberski en dat jonge Marokkaans talentje (16 jaar geloof ik) van Anderlecht gaat gebeuren. Botman, Dani de Wit, Bakker, Rijkhoff...allemaal weg. Leeft Bobby Haarms maar nog. De huidige (beleids-)bepalers in Amsterdam hebben niet het vermogen om Ajax groot/groter te maken. Weg met Van der Sar, weg met Danny Blind, weg met Susan Lenderink, weg met de huidige RvC en hen vervangen door voetbaldieren en geen nep CEO's.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen