Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

WK-break duurt Vincent Janssen enkele weken langer

WK-break duurt Vincent Janssen enkele weken langer

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 november 2022 – Vincent Janssen is er niet bij als Antwerp FC eind december het seizoen hervat. Het beroep tegen de schorsing van vijf wedstrijden heeft niets uitgehaald.

Janssen kreeg vorige week in de elfde minuut van de bekerwedstrijd tegen SK Beveren een directe rode kaart voor het maken van een slaande beweging naar een tegenstander. De Nederlandse spits kreeg een schikkingsvoorstel van vijf wedstrijden en ging daar tegen in beroep, maar kreeg nul op het rekest.

Van de vijf wedstrijden zijn er twee voorwaardelijk, wat betekent dat Janssen er drie zal missen. Het gaat om het bekerduel met Standard Luik (20 december) en de competitiewedstrijden tegen Westerlo (27 december) en KAA Gent (7 januari). Pas op 14 januari, als Antwerp het opneemt tegen Union Sint-Gillis, kan Mark van Bommel zijn spits weer inzetten.

WK
Voordat het clubvoetbal weer begint, wordt er eerst een heel WK gespeeld. Janssen maakt deel uit van de selectie van het Nederlands elftal en heeft een goede kans om in de eerste groepswedstrijd tegen Senegal in de basis te staan. De van een hamstringblessure herstelde Memphis Depay is volgens Louis van Gaal namelijk nog niet fit genoeg om te kunnen starten. De bondscoach heeft Janssen als zijn vervanger aangewezen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd