Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Braziliaanse storm op komst: Servië en Tadic vrezen het ergste

Braziliaanse storm op komst: Servië en Tadic vrezen het ergste

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2022 – Ook voor Brazilië gaat het WK eindelijk beginnen. De gedoodverfde favoriet voor de eindzege neemt het vanavond vanaf 20.00 uur op tegen Servië. Zoals elk WK wordt er ongelooflijk veel verwacht van de Goddelijke Kanaries. Laten zij tegen de ploeg van Ajacied Dusan Tadic direct hun klasse zien? FCUpdate.nl neemt je samen met Jack's mee naar de ontmoeting in groep G.

Het is inmiddels ruim twintig jaar geleden dat Brazilië zich voor het laatst kroonde tot beste van de wereld. En dat is eigenlijk veel te lang voor een land dat jaarlijks zoveel voetbaltalent produceert. De laatste WK's ging het desondanks telkens voortijdig mis. In 2006 werd Brazilië uitgeschakeld door het Frankrijk van Zinedine Zidane, vier jaar later strandde het in de kwartfinale tegen het Nederlands elftal, nog eens vier jaar later ging het in de halve finale in eigen land pijnlijk mis tegen Duitsland en in Rusland bleek België te sterk. Na vier mislukte pogingen moet het in Qatar eindelijk gaan gebeuren.

Over de favorietenrol van Brazilië bestaat geen enkele twijfel. De ploeg Adenor Leonardo Bacchi, beter bekend als Tite, wordt samen met Argentinië en Frankrijk beschouwd als belangrijkste kandidaat om er met de eindzege vandoor te gaan. En dat is natuurlijk niet voor niks. De Braziliaanse nationale ploeg druipt over van de individuele kwaliteit. Wie een blik werpt op de voorhoede, valt bijna flauw. Neymar, Vinícius Junior, Raphinha, Antony en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Servië staat voor een heet avondje. Verwacht jij dat de Brazilianen ouderwets gaan swingen en in beide helften weten te scoren? Zet in bij Jack's en krijg 2,28 keer je inzet terug.

Wie kijkt naar de wedstrijden van de Braziliaanse nationale ploeg in het huidige kalenderjaar, begint vanzelf het ergste te vrezen voor Servië. De Goddelijke Kanaries speelden vooralsnog acht duels in 2022 en daarin scoorden zij liefst 28 keer. In vijf wedstrijden trof Brazilië minstens viermaal doel. Paraguay (4-0), Chili (4-0), Bolivia (0-4), Zuid-Korea (1-5) en Tunesië (5-1) moesten er allemaal met ruime cijfers aan geloven. Zoals je kunt zien, won Brazilië al die wedstrijden met vier doelpunten verschil. Verwacht jij dat de ploeg van Tite vanavond opnieuw toeslaat en met een marge van vier treffers te sterk is voor Servië? Bij Jack's win je in dat geval 14,00 keer je inzet.

Europese tegenstanders
Ondanks het surplus aan kwaliteit, de ruime zeges dit jaar én de favorietenrol is en blijft het de vraag hoe goed dit Brazilië nou écht is. Niet in de laatste plaats omdat de ploeg van Tite, evenals andere Zuid-Amerikaanse landen, in de afgelopen jaren niet tot nauwelijks tegen Europese landen heeft gespeeld. Voor Brazilië geldt zelfs dat de laatste ontmoeting met een Europese ontmoeting van ruim vier jaar geleden dateert. Op 6 juli 2018 stonden de Goddelijke Kanaries in de kwartfinale van het WK in Rusland tegenover België (1-2 verlies). Ook tijdens de WK's van 2006, 2010 en 2014 ging het dus telkens mis tegen een Europees land. Put Servië daar vertrouwen uit? Een Servische stunt levert je bij Jack's 7,35 keer je inzet op.

Mitrovic
Volstrekt kansloos mochten we Servië overigens niet achten. De ploeg van Dragan Stojkovic heeft zich immers niet zomaar geplaatst voor het wereldkampioenschap. Menig Serviër zal nog weleens terugdenken aan de avond van 14 november 2021. Toen won de Servische nationale ploeg met 1-2 van Portugal, waardoor niet Cristiano Ronaldo en co, maar Tadic en zijn landgenoten zich rechtstreeks plaatsten voor het WK in Qatar. De Serviërs bewezen die avond dat het mentaal wel goed zit. Ze kwamen al na twee minuten op een 1-0 achterstand, maar trokken dankzij doelpunten van Tadic en Aleksandar Mitrovic alsnog aan het langste eind. Mitrovic bracht zijn land met een rake kopbal in extase. Denk jij dat hij vanavond wéér toeslaat? Zet in bij Jack's en win 14,00 keer je inzet.

Rusland
Brazilië en Servië zijn overigens geen onbekenden van elkaar. Tijdens het WK van 2018 in Rusland stond deze ontmoeting ook al op het programma. Brazilië was na vier punten uit twee wedstrijden nog allerminst zeker van een plek in de volgende ronde en moest de laatste groepswedstrijd dus 'gewoon' winnen. Met onder meer Neymar, Gabriel Jesus en ook nog Philippe Coutinho binnen de lijnen werd Servië met 0-2 verslagen. Paulinho en Thiago Silva namen de Braziliaanse productie voor hun rekening. Bij Servië had Tadic een basisplaats. De aanvaller maakte na het WK de overstap van Southampton naar Ajax. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties