Kuyt vecht voor misschien wel laatste kans als trainer van ADO

16 november 2022, 07:26

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 16 november.

Nieuws

Programma Oranje

Oranje werkt woensdagochtend in Qatar een training af en hoopt de laatste puntjes op de i te zetten richting komende maandag, als het wereldkampioenschap van start gaat met een wedstrijd tegen de Afrikaanse kampioen Senegal. Voorafgaand aan de training zullen diverse spelers aan de tand worden gevoeld. Via FCUpdate.nl blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Specials

Op de stoel van Van Gaal

Het WK in Qatar staat eindelijk voor de deur. Het Nederlands elftal neemt het in de groepsfase op tegen Senegal, Ecuador en Qatar. In de vooruitblik op het eindtoernooi delen alle redacteuren van FCUpdate.nl hun verwachtingen over het eindtoernooi. In deel III blikt redacteur Roman de Baedts vooruit op het WK. 

Met dit nieuwe dreamteam wil Brazilië einde maken aan vloek 

Er gaat geen wereldkampioenschap voorbij dat Brazilië vooraf niet tot topfavoriet wordt gebombardeerd. De recordwinnaar van het WK stelt sinds de gewonnen titel in 2002 echter hevig teleur op de mondiale eindronde, die wordt gezien als de ultieme prijs. In Qatar hopen de Goddelijke Kanaries zich te verlossen van de vloek die al twintig jaar heerst. FCUpdate.nl schetst waarom het dit jaar eindelijk gaat lukken. 

Wedstrijden

Verenigde Arabisch Emiraten - Argentinië (16.30 uur)

Argentinië pakt zes dagen voor de eerste WK-wedstrijd tegen Saoedi-Arabië nog even een oefenpotje mee tegen de Verenigde Arabische Emiraten. voordat Messi en zijn metgezellen afrijzen naar Qatar gaan ze via Abu Dhabi, om daar alvast te wennen aan de temperaturen en om de koppies op scherp te zetten. Maken ze de indruk van een wereldkampioen of vallen ze tegen?

ADO Den Haag - Roda JC (20.00 uur)

Als ADO niet weet te winnen van Roda JC kan het zomaar zijn dat Dirk Kuyt zijn laatste wedstrijd gecoacht heeft voor ADO Den Haag. De Hagenezen hebben nog wel het vertrouwen uitgesproken over Kuyt en het aanblijven als oefenmeester, maar met het WK voor de boeg lijkt het toch een perfect moment om eventueel te kijken naar een nieuwe trainer.

Albanië - Italië (20.45 uur)

Italië is toch wel de grootste naam die ontbreekt op het WK in Qatar, maar de Azzurri blijft niet stilzitten. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini gaat het in een oefenduel opnemen tegen Albanië. De Roma-spelers bij Italië zullen maar wat graag meedoen aan dit duel, het wordt namelijk gespeeld in het stadion waar Roma de Conference League won ten koste van Feyenoord.

Voetbal op tv

18.00 uur: Oman - Duitsland, Duitse RTL, live verslag van het oefenduel

18.00 uur: Polen - Chili, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het oefenduel

20.00 uur: ADO Den Haag - Roda JC, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder meer voetbal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen