Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot ziet andere aanwinst bij Feyenoord: "Richting de tien miljoen"

Slot ziet andere aanwinst bij Feyenoord: "Richting de tien miljoen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 november 2022 – Feyenoord-trainer Arne Slot denkt dat zijn selectie mogelijk niet op het middenveld, maar voorin nog een kwaliteitsimpuls nodig heeft. De oefenmeester zocht afgelopen zomer nadrukkelijk naar een opvolger voor Fredrik Aursnes, maar is daar na de succesvolle eerste seizoenshelft gedeeltelijk op teruggekomen. Volgens hem is er in een andere linie eerder nog behoefte aan versterking.

Daarbij doelt Slot op de voorhoede, zo legt hij uit tegenover het Algemeen Dagblad. "Tegen Cambuur wonnen we de wedstrijd door een doelpunt van linksback Hartman. Tegen Excelsior maakten we wel vijf goals, maar vier doelpunten van de middenvelders Kökçü en Szymański. Het is absoluut geen verwijt en ik heb het misschien al te vaak over spelers als Berghuis en Sinisterra gehad, maar jongens die uit het niets doelpunten kunnen maken hebben we nog niet."

En dus werd Slot de keuze voorgehouden: als er één versterking bij kan komen in de winterstop, kiest hij dan voor een middenvelder zoals Ramiz Zerrouki of een aanvaller? "Dan zou je denken dat we om echt mee te kunnen doen vooral een speler nodig hebben die uit het niets doelpunten kan maken", aldus de coach, die ook weet dat dát geen gemakkelijke opgave wordt voor de Rotterdammers. "Dan ga je misschien al richting de tien miljoen, vrees ik."

Lees ookMexico met 2 Ajacieden en PSV'er naar WK, Feyenoorder gepasseerd

Bovendien zou Feyenoord ook aan het huren van spelers kunnen denken, zo suggereert Slot. "Als je vier buitenspelers zelf onder contract hebt en twee spitsen liggen eveneens langdurig vast", weet hij. Zeker als dat Feyenoord na de succesvolle eerste seizoenshelft - waarin overwintering in de Europa League en de koppositie werd bewerkstelligd - aan een titel kan helpen. "Maar we beginnen met uitwedstrijden tegen FC Utrecht en FC Groningen en dan de Klassieker tegen Ajax. Drie echt zware wedstrijden. Pas dan zitten we op de helft en weten we meer over de krachtsverhoudingen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd