Engelse kelderklasser gaat viraal met verzoek om Haaland te huren

14 november 2022, 21:25

Ashton United gaat de wereld over met een wel heel opmerkelijke publicatie op de website. In een officieel statement heeft de Engelse club, die uitkomt op het zevende niveau in Engeland, laten weten dat het een verzoek bij Manchester City heeft neergelegd om Erling Haaland tijdelijk in te lijven.

De zevendeklasser haalt met het verzoek logischerwijs de lachers op de hand. In het persbericht staat dat Ashton de Noorse topspits voor vier seizoenen wil huren, als de Premier League vanwege de WK-onderbreking stil ligt. "Het past allemaal perfect", zegt manager Michael Clegg. "Zij spelen niet, dus wij zorgen dat Erling bij ons fit kan blijven."

"Het is beter voor hem om bij ons te voetballen dan dat hij zes weken gaat golfen. Hij zou goed bij ons passen en een aanwinst zijn voor de dynamiek in onze selectie", aldus Clegg. Snel na het publiceren ging de clubwebsite op zwart. Duizenden mensen bezochten tegelijk de site, die daardoor overbelast raakte.

Haaland is een van de weinige wereldtoppers die zich niet in Qatar hoeft te melden. De Noor plaatste zich met zijn land niet voor het wereldkampioenschap. In de kwalificatie was het Nederlands elftal te sterk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar ik zei seizoenen moet zijn weken stop de tijd ik zet geen jokers in

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen