Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sneijder breekt al snel met Ihattaren: "Voor mij is het nu klaar"

Sneijder breekt al snel met Ihattaren: "Voor mij is het nu klaar"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 november 2022 – Wesley Sneijder en Mohamed Ihattaren werken al niet meer samen. De oud-topmiddenvelder maakte twee weken geleden bekend dat hij het gevallen toptalent zou gaan ondersteunen om zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen, maar dat heeft niets opgeleverd. Ihattaren moet het nu zonder Sneijder stellen.

In de nieuwste uitzending van Veronica Offside werd Sneijder gevraagd naar hoe het gaat met de begeleiding van Ihattaren, die hij twee weken geleden onder zijn hoede nam. "Dat gaat niet echt best, dat wordt een moeilijk verhaal. Dat had ik niet verwacht. Het is lastig", aldus de oud-topmiddenvelder, die kritisch is op de begeleiding die Mo Nouri hem geeft.

Sneijder zag wel een andere Ihattaren. "Hij heeft nog wel die passie en de vreugde, zo staat hij er nog wel in", aldus Sneijder. "Maar hij kan de knop gewoon nog niet omzetten, dat heb ik wel geconcludeerd. Dan is het voor mij ook moeilijk om daarmee aan de slag te gaan. Voor mij is het nu wel klaar. Mij heeft hij er niet mee, hij heeft alleen zichzelf ermee."

Voor Sneijder is het desondanks een teleurstelling. "We kennen allemaal zijn kwaliteiten, maar het moet wel goed zitten in de bovenkamer en je moet de juiste personen om je heen hebben. Dat is niet het geval. Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik nu niet meer met hem werk." Sneijder gaf twee weken geleden aan dat hij Ihattaren zou gaan begeleiden en dat hij zelfs mee zou reizen naar Juventus, waar hij zich komende januari weer moet melden. Dan loopt de huurovereenkomst met Ajax af.

Ihattaren brak al op piepjonge leeftijd door bij PSV, maar leefde daar al snel in onmin met coach Roger Schmidt. Ajax besloot hem na een Italiaans avontuur een nieuwe kans in Nederland te geven. Ook in Amsterdam was zijn start veelbelovend, maar uiteindelijk maakte Ihattaren zich onmogelijk.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd