Sneijder breekt al snel met Ihattaren: "Voor mij is het nu klaar"

14 november 2022, 20:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder en Mohamed Ihattaren werken al niet meer samen. De oud-topmiddenvelder maakte twee weken geleden bekend dat hij het gevallen toptalent zou gaan ondersteunen om zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen, maar dat heeft niets opgeleverd. Ihattaren moet het nu zonder Sneijder stellen.

In de nieuwste uitzending van Veronica Offside werd Sneijder gevraagd naar hoe het gaat met de begeleiding van Ihattaren, die hij twee weken geleden onder zijn hoede nam. "Dat gaat niet echt best, dat wordt een moeilijk verhaal. Dat had ik niet verwacht. Het is lastig", aldus de oud-topmiddenvelder, die kritisch is op de begeleiding die Mo Nouri hem geeft.

Sneijder zag wel een andere Ihattaren. "Hij heeft nog wel die passie en de vreugde, zo staat hij er nog wel in", aldus Sneijder. "Maar hij kan de knop gewoon nog niet omzetten, dat heb ik wel geconcludeerd. Dan is het voor mij ook moeilijk om daarmee aan de slag te gaan. Voor mij is het nu wel klaar. Mij heeft hij er niet mee, hij heeft alleen zichzelf ermee."

Voor Sneijder is het desondanks een teleurstelling. "We kennen allemaal zijn kwaliteiten, maar het moet wel goed zitten in de bovenkamer en je moet de juiste personen om je heen hebben. Dat is niet het geval. Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik nu niet meer met hem werk." Sneijder gaf twee weken geleden aan dat hij Ihattaren zou gaan begeleiden en dat hij zelfs mee zou reizen naar Juventus, waar hij zich komende januari weer moet melden. Dan loopt de huurovereenkomst met Ajax af.

Ihattaren brak al op piepjonge leeftijd door bij PSV, maar leefde daar al snel in onmin met coach Roger Schmidt. Ajax besloot hem na een Italiaans avontuur een nieuwe kans in Nederland te geven. Ook in Amsterdam was zijn start veelbelovend, maar uiteindelijk maakte Ihattaren zich onmogelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oplossing: Sneijder stopt met de grote redder uithangen (en tevens als "analist" want daar word je niet goed van), en Ihattaren gaat gewoon wat anders doen met zijn leven. Kerstbomen verkopen of weet ik wat.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap je punt zeker, want meestal heb ik ook zoiets van: heb je hem ook weer. Tegelijkertijd is hij wel van een andere generatie dan de '88 boys waarvan de verhalen steeds grijzer worden. Naast VdV en Pierre een extra in het kleurenpallet aan zgn analitici.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja de stoffige heren die er al jaren zitten is ook niet meer wat het geweest is. Helemaal mee eens. Maar zo'n Sneijder en bijv Kuyt of vd Vaart vind ik persoonlijk echt gruwelijk slecht als analist. Nu ik erover nadenk vind ik eigenlijk niemand echt goed.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind Affelay wel ok

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De 88 boys zijn wel degene die wel iets wonnen met oranje . Verder geeft dat ook aan dat wij niet steeds moeten doen het voetbal te hebben uitgevonden als landje . 1 prijs bijna 35 jaar geleden .

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat het Sneijder siert dat hij Ihattaren wilde helpen, hij had daar geen enkel belang in. Dat ook dat nu alweer zo snel voorbij is zegt denk ik nogmaals dat die jongen gewoon niet te helpen is.

StanleySchuurman14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij moet ieder morgen flink gaan zwemmen dan lekker gaan hardlopen samen met een hond .savonds lekker balletje trappen lekker naar huis gaan knuffelen.Dat moet een mens toch goed doen .irritanteharenlukt dat niet verf je haar dan ben je klaar .Geluk dwing je af.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat denk Wesley dan wel niet wat Psv de Italianen en Ajax niet lukt doe ik wel effe rara kwibus

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies dit. Deze jongen gaat nooit meer terugkomen . Helaas maar waar

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geloof het ook niet nee en dat ligt puur aan himself

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerlijk is eerlijk: de inzet van de meer anonieme personen die maanden volop energie in Ihattaren hebben gestoken valt natuurlijk in het niet bij deze inspanning van Sneijder.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We zien Mo wel weer een keertje bij opsporing verzocht op een pinautomaat camera opname. Blijkbaar is voetbal voor hem niet belangrijk genoeg. Die is klaar met profvoetbal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen