Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lang is klaar voor het WK: "Ik kan een grote rol spelen voor Oranje"

Lang is klaar voor het WK: "Ik kan een grote rol spelen voor Oranje"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 november 2022 – Noa Lang zal vandaag vol motivatie aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal in Zeist. Afgelopen vrijdag werd bekend dat de aanvaller van Club Brugge definitief deel uitmaakt van de selectie van bondscoach Louis van Gaal en dat was voor velen een kleine verrassing gezien zijn huidige vorm. Zelf kijkt Lang echter al vooruit en reist hij niet af naar Qatar om vanaf de bank toe te kijken.

In een interview met Eleven Sports geeft Lang aan dat vrijdagmiddag een spannend moment voor hem was. "Als je niet was geselecteerd, zou je voor 10.00 uur gebeld worden. Mijn telefoon was niet over gegaan, maar ik wilde toch nog even wachten op de bevestiging, voordat je een telefoontje krijgt met de melding dat ze vergeten waren om te bellen", vertelt hij.

Toen de bevestiging eenmaal definitief was, maakte dat wel het een en ander bij hem los. "Het was een emotioneel moment, een jongensdroom", beschrijft Lang. "Ik heb de laatste tijd minder gespeeld, dat is normaal. Of ik het daarmee eens ben of niet, is een ander verhaal, maar ik kan ook in tien of vijftien minuten het verschil maken." Dit wil Lang ook in Qatar laten zien. "Dat wordt mijn rol. Ik ga voor meer, maar ik kan een heel grote rol spelen voor Oranje."

Basisplaats afdwingen
Vanwege het verminderde aantal speelminuten bij Club Brugge lag het voor sommigen niet in de lijn der verwachting dat Lang mee zou gaan naar Qatar. Volgens de bondscoach zijn het vooral de creatieve kwaliteiten van de 23-jarige aanvaller die zijn selectie nodig heeft. Lang zelf weet dat hij in eerste instantie niet in de basis zal starten. Op het WK richt hij zich dan ook op een rol als supersub. "Ik zal niet starten, denk ik, maar ik zal er alles aan doen om zo veel mogelijk minuten te maken. En dan het verschil te maken."
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd