Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord-fans gerustgesteld: "Ajax hoeft zich niet te melden"

Feyenoord-fans gerustgesteld: "Ajax hoeft zich niet te melden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2022 – In de mogelijke zoektocht naar een nieuwe trainer kan Ajax de naam van Arne Slot vergeten. Dat heeft algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord zondagavond bekendgemaakt in een interview met ESPN. Voorafgaand aan het Eredivisie-duel tegen Excelsior ging Te Kloese dieper in op de ambities van Slot en de functie van technisch directeur bij de Rotterdammers. 

Voordat de winterstop voorbij is wil Feyenoord een opvolger van de onlangs vetrokken Frank Arnesen hebben gepresenteerd, zo geeft Te Kloese aan. "We bekijken wat het best bij ons past. We hebben twee jaar geleden een weg ingeslagen waarmee we, onder anderen met Frank Arnesen, een heel positieve draai aan het technisch verhaal en het voetballend verhaal van Feyenoord hebben gegeven. We zijn daar nu mee bezig. We moeten kijken welk profiel daarbij past." Zelf zit hij nog goed op zijn plek als algemeen directeur, zo geeft Te Kloese aan. "Ik blijf zelf in mijn functie zitten. Ik ga boven een technisch manager of technisch directeur werken."

Voor die functie zijn er veel factoren die meegenomen worden door Te Kloese. "Is dat een technisch directeur, een technisch manager, iemand die alle afdelingen met elkaar verbindt? Het is belangrijk dat we iemand hebben die veel aandacht geeft aan de jeugd en de scouting. Dat heeft de laatste jaren ook echt winst opgeleverd bij ons." Over één harde eis is Te Kloese wel duidelijk, want de functie moet volgens hem door een Nederlander worden ingevuld. "Dat is het beste voor de club."

Slot niet naar Ajax
Feyenoord-trainer Slot kan gezien de knappe prestaties van zijn ploeg regelmatig rekenen op lovende woorden. Volgens Te Kloese is de trainer zelf ook ambitieus. "Arne heeft ambitie. Dat vind ik eigenlijk ook heel prettig. Wij moeten mensen binnen de club hebben die ambitie hebben. Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is voor Arne, moet de club daar ook beter van worden." Gezien de slechte resultaten van Ajax de afgelopen weken wordt er regelmatig gespeculeerd over een ontslag van trainer Alfred Schreuder. Een transfer van Slot naar de Amsterdammers wordt echter uitgesloten door Te Kloese. "Nee, zeker niet." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd