Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Janssen en 'Circus Noa Lang' laten zich gelden in Belgische kraker

Janssen en 'Circus Noa Lang' laten zich gelden in Belgische kraker

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2022 – Antwerp mag zich de morele winnaar van de Belgische kraker tegen Club Brugge (2-2) noemen. De ploeg van trainer Mark van Bommel knokte zich zondag in de slotfase terug van een 2-0 achterstand. Vincent Janssen vervulde een hoofdrol in de comeback.

Janssen kreeg deze week te horen dat hij is opgenomen in de WK-selectie van het Nederlands elftal en maakt zelfs een goede kans om in de eerste groepswedstrijd tegen Senegal aan de aftrap te verschijnen. Een basisplaats voor Memphis Depay, die de voorbije tijd met een hamstringblessure kampte, is volgens bondscoach Louis van Gaal namelijk uitgesloten.


In de laatste wedstrijd van Antwerp voor de lange winterstop stond Janssen ook in de basis. De spits kon niet voorkomen dat Club Brugge na een half uur door een rake kopbal van Brandon Mechele op voorsprong kwam. Toen de thuisploeg na een uur via Ferrán Jutglà de marge verdubbelde, zag het er slecht uit voor de ploeg van Van Bommel.

Comeback
Maar Antwerp knokte zich in het laatste deel van de wedstrijd terug tot 2-2. Binnen iets meer dan twee minuten was de achterstand ongedaan gemaakt. Eerst tekende Michael Frey voor de aansluiting, vervolgens maakt Janssen uit een door Christopher Scott versierde strafschop de 2-2. Naast Janssen stonden ook Noa Lang en Calvin Stengs aan de aftrap in Brugge. Jurgen Ekkelenkamp viel bij de bezoekers tien minuten na rust in.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd