Opstelling PSV: Van Nistelrooij met 'Oranje' voorhoede tegen AZ

12 november 2022, 20:00

PSV begint vanavond met een ijzersterke opstelling aan de thuiswedstrijd tegen AZ. In het Philips Stadion zit trainer Ruud van Nistelrooij met zijn hoofd als vanzelfsprekend niet bij het WK in Qatar. De oefenmeester stuurt zijn internationals gewoon het veld op tegen de Alkmaarders.

Dat betekent dat de voorhoede bestaat uit drie spelers die door bondscoach Louis van Gaal zijn opgeroepen voor het WK. In de spits is er natuurlijk een plekje voor aanvoerder Luuk de Jong. Hij wordt vanaf de flanken ondersteund door Cody Gakpo en Xavi Simons. De talentvolle aanvaller mag zich komende week voor de eerste keer melden bij het Nederlands elftal.

De rest van de opstelling is hetzelfde als vorige week. Toen werd Ajax in de Johan Cruijff ArenA met 1-2 verslagen. Walter Benítez staat onder de lat. Hij wordt achterin bijgestaan door Phillipp Mwene, Armando Obispo, André Ramalho en Philipp Max. Het middenveld bestaat uit Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez. Guus Til zit dus weer op de bank.

Opstelling PSV: Benítez: Mwene, Obispo, Ramalho, Max; Veerman, Sangaré, Gutiérrez; Simons, De Jong, Gakpo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen