Opstelling Ajax: WK-gangers niet gespaard, Blind weer bankzitter

12 november 2022, 17:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax begint zaterdagavond zonder Daley Blind en Davy Klaassen aan de uitwedstrijd bij FC Emmen. De twee ervaren WK-gangers moeten van trainer Alfred Schreuder genoegen nemen met een plekje op de bank. De oefenmeester stuurt wel zeven andere spelers die naar Qatar gaan het veld op in Drenthe.

Onder de lat is er namelijk weer een plekje vrij voor Remko Pasveer, die ook een uitnodiging kreeg van bondscoach Louis van Gaal. De achterhoede bestaat tegen Emmen uit Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Owen Wijndal. Dat betekent dus dat er opnieuw geen plekje is voor Blind. De linkspoot gaat wel gewoon met het Nederlands elftal mee naar het WK.

Op het middenveld keert Edson Álvarez terug van een schorsing. Dat gaat ten koste van Klaassen, die naast Blind op de bank plaats zal nemen. Steven Berghuis en Kenneth Taylor maken het middenveld van de Amsterdammers compleet. De voorhoede van Ajax bestaat uit Dusan Tadic, Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Er is dus geen basisplaats voor Mohammed Kudus.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Brobbey, Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen