ADO bevestigt en baalt van afscheid technisch manager Janmaat

12 november 2022, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daryl Janmaat stopt als technisch manager van ADO Den Haag. Dat werd zaterdag in de loop van de dag al door enkele media gemeld en werd 's middags ook bevestigd door de club zelf. Het vertrek van Janmaat kwam ook voor ADO verrassend snel: de 33-jarige oud-speler van de club was nog maar vijf maanden werkzaam in deze functie.

Op de clubwebsite reageerde algemeen directeur Edwin Reijntjes kort op het nieuws. "Wij betreuren het dat Daryl deze keuze heeft gemaakt en voortijdig zijn functie neerlegt. We kennen Daryl als een professional, zowel op het veld als daarbuiten, en hadden hem als vanzelfsprekend graag langer aan de club verbonden. Tegelijkertijd hebben we begrip voor zijn besluit en wensen we Daryl het allerbeste."

ADO zelf geeft bij het bericht geen reden mee voor het vertrek van Janmaat. Het Algemeen Dagblad wist eerder echter te melden dat de beginnend technisch manager zich aan zijn lot overgelaten voelde. Hij kreeg in zijn nieuwe functie naar verluidt niet de begeleiding die hem was toegezegd en bovendien mocht hij zelf nauwelijks beslissingen nemen.

Lees ook: Bliksemvertrek: niet Kuyt

Opvolger

Hoe het vertrek van Janmaat zal worden opgevangen, kon ADO kort na de bekendmaking van het nieuws nog niet zeggen. 'ADO Den Haag zal wanneer mogelijk meer toelichting geven aangaande de nu vrijgekomen positie van technisch manager', viel te lezen op de website. Met nog maar een kleine twee maanden tot de volgende transferwindow, zal daar ongetwijfeld haast bij geboden zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen