Zorgen Kuyt en ADO Den Haag na nieuwe domper nog groter

11 november 2022, 22:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De problemen voor Dirk Kuyt worden alsmaar groter. ADO Den Haag kwam vrijdagavond op bezoek Telstar niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het is voor de dolende Hagenaren alweer het vierde puntenverlies op rij. Bovenin de Keuken Kampioen Divisie maakten Heracles Almelo en PEC Zwolle geen fout.

Telstar - ADO Den Haag 0-0

Na een kleine opleving lijkt ADO Den Haag terug bij af. De ploeg van Kuyt is sinds 14 oktober zonder zege en daar kwam vanavond geen verandering in. ADO moest na een uur zelfs voor een punt spelen nadat Amir Absalem met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Een nederlaag bleef ADO bespaard, maar met het bloedeloze gelijkspel zullen ze in Den Haag niet tevreden zijn.

Heracles Almelo - NAC Breda 5-1

Even leek koploper Heracles Almelo een vervelende avond tegemoet te gaan toen NAC Breda door een vroeg doelpunt van Odysseus Velanas op 0-1 kwam. De Heraclieden stelden echter nog voor rust orde op zaken en gingen met een 3-1 voorsprong de rust in. De thuisploeg maakte in het laatste kwart een einde aan alle twijfel door de vierde en vijfde van de avond te maken.

PEC Zwolle - FC Eindhoven 5-2

De meest spectaculaire wedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie-avond vond plaats in de hoofdstad van Overijssel, waar FC Eindhoven tot twee keer toe een voorsprong van PEC Zwolle ongedaan maakte. Dat lukten de Eindhovenaren niet een derde keer. Bart van Hintum zorgde met een rake vrije trap voor het derde Zwolse doelpunt, waarna Younes Taha en Samir Lagsir de wedstrijd beslisten.

Overige uitslagen

VVV-Venlo - Willem II 0-0

De Graafschap - Jong PSV 3-2

TOP Oss - Jong AZ 2-1

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel slechter moet het worden bij ADO voordat ze door krijgen dat Kuijt het niet meer op de rit krijgt? Plek 16 na 15 wedstrijden.. Stuur die vent de laan uit, waar wachten ze op?

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat kan niet, want hij heeft een afkoopsom van 6 ton. Las ik ergens. En dat kunnen ze schijnbaar niet eens betalen. Of nauwelijks.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen