Van Hanegem begrijpt het niet: "Waarom hij niet en Taylor wel?"

11 november 2022, 19:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem van Hanegem begrijpt niet waarom Kenneth Taylor in de WK-selectie van het Nederlands elftal de voorkeur heeft gekregen boven Jordy Clasie. De twintigjarige speler van Ajax is een van de zeven middenvelders die door bondscoach Louis van Gaal wordt meegenomen naar Qatar.

Hoewel Clasie in 2016 (!) zijn laatste interland speelde, gold hij als een belangrijke kandidaat om mee te gaan naar Qatar. "Ik vind Clasie een heel goede speler. Ik zou niet weten waarom hij hem niet meeneemt en waarom Taylor wel. Er zitten een paar middenvelders bij waar Clasie een beetje om moet lachen, hoor. Hij speelt op dit moment echt geweldig", aldus Van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem laat ook zijn licht schijnen op het ontbreken van Jasper Cillessen in de WK-selectie. Dat de doelman van NEC geen deel uitmaakt van de Oranje-groep, is het grootste nieuws van de dag. "Ik wist wel dat hij niet altijd even prettig is als hij niet aan spelen toekomt. Misschien kiest hij er nu wel voor om Remko Pasveer de eerste keuze te maken", zegt hij.

Blij met Bijlow

Waar Cillessen is afgevallen, heeft Justin Bijlow als een van de drie keepers de selectie wel gehaald. "Misschien hebben ze hem de laatste weken zien keepen en gedacht: hij kan toch wel aardig keepen. Iedereen die normaal denkt, weet dat het een goede keeper is. Een mindere periode zit er wel eens tussen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahahahahahaha!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De selectie is wat het is nu. Dan kunnen we blijven zeuren wie wel wie niet maar dat is zinloos Iedereen kijkt er ook naar met een gekleurde bril . Dat WvH clasie wil zien had ik iedereen wel kunnen vertellen . Die 2 kunnen het goed vinden samen . Maar voor het resultaat van oranje maakt het niks uit allemaal . Uiteindelijk gaan we gewoon zien dat we kwaliteit te kort komen . Nederland heeft als een van de weinige landen de nations league zeer serieus genomen ,en dus ook de uitslagen . Ons beeld van oranje is verbloemd daardoor ,zoals laatst bij het ek . Toen tsjechie ineens ons eindstation was

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen