Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tracker onder auto leidt (mede) tot aanhouding in Van Bommel-zaak

Tracker onder auto leidt (mede) tot aanhouding in Van Bommel-zaak

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 november 2022 – De politie heeft een 25-jarige man uit Kapellen opgepakt voor de poging op overval op Mark van Bommel, zo meldt Het Nieuwsblad. De tracker die onder de Porsche van de trainer van Antwerp was bevestigd, heeft een belangrijke rol gespeeld in de zoektocht naar de vermeende dader.

Van Bommel werd vorige maand bijna het slachtoffer van carjacking. De Nederlandse trainer werd in de ondergrondse garage van zijn appartement opgewacht door een gewapende man, die hem sommeerde uit zijn auto te stappen. Van Bommel reed in een reflex terug de helling van de garage op en botste op straat met een geparkeerde auto. Daardoor ging het auto-alarm af, waarna de overvaller op de vlucht sloeg.

Onder de Porsche van Van Bommel, die voor onderzoek in beslag werd genomen, werd een tracker gevonden. Dit apparaatje heeft (mede) naar de verdachte in Kapellen, een plaatsje boven Antwerpen, geleid. "In het verdere onderzoek, onder meer via camerabeelden, kwam een 25-jarige man in beeld die in Kapellen verblijft. De twintiger kon donderdagnamiddag opgepakt worden. In zijn eerste verklaringen ontkent de man zijn betrokkenheid. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter", aldus het parket in Antwerpen.

Tegenover bovengenoemde krant reageerde Van Bommel kortgeleden op de mislukte overval. "Dat was schrikken", zei hij. "Maar ik moet mijn complimenten geven aan de politie. Ze waren heel snel ter plaatse en hebben het goed opgepakt. Dat wordt vaak onderschat. Ik heb het een plaats kunnen geven. De dagen erna stond ik gewoon weer op het trainingsveld. Als je er te veel over gaat nadenken, dan sta je stil." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd