Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groen licht voor Van Persie: weg vrij naar hoogste papiertje

Groen licht voor Van Persie: weg vrij naar hoogste papiertje

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 november 2022 – Robin van Persie begint in de zomer van 2023 aan de UEFA PRO-cursus. Hij is één van de twaalf namen die is toegelaten tot de hoogste trainersopleiding die in Nederland te volgen is. Als hij de cursus met succes weet af te ronden, mag Van Persie vanaf 2024 zelfstandig als hoofdtrainer in het betaald voetbal aan de slag.

Van Persie sprak eerder deze week al uit dat hij hoopt ooit trainer van Feyenoord te worden. Hij deed dat in een YouTube-interview met de Engelse oud-middenvelder Joe Cole. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal was op dat moment nog niet zeker dat hij zou worden toegelaten tot de cursus, maar had daar al wel goede hoop op.

Naast Van Persie zijn onder de deelnemers ook andere bekende oud-voetballers als Nicky Hofs, Hedwiges Maduro en Michel Kreek. Corina Dekker is de enige vrouw op de lijst. Ze stond in het verleden al een tijd lang voor de groep bij het vrouwenelftal van VV Alkmaar. Om toegelaten te worden tot de cursus een screening van de toelatingscomissie UEFA PRO doorstaan. 

De volledige deelnemerslijst aan de UEFA PRO-cursus van 2023-2024: Tim Bakens, Melvin Boel, Corina Dekker, Sander Duits, Patreck Greveraars, Nicky Hofs, Michel Kreek, Edwin Linssen, Hedwiges Maduro, Robin van Persie, Ruben den Uil en Henri van der Vegt. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd