Noa Lang deelt alvast goed nieuws na hoofdrol in bekerwedstrijd

10 november 2022, 11:32   Bijgewerkt: 18 januari 2023, 19:54

Als Louis van Gaal morgen zijn WK-selectie bekendmaakt hoopt Noa Lang erbij te zitten. De aanvaller van [a,https://www.footballtransfers.com/en/teams/be/brugge,_blank,Club Brugge] is dit seizoen lang niet zo beslissend voor zijn Belgische club als een jaar geleden, maar mocht woensdag weer eens een klein succesje vieren. Dat deed hij met een mooi nieuwtje.

Lang  had in het bekerduel met Patro Eisden weer eens een basisplaats bij Club, dat tegen de amateurs wel een verlenging nodig had om de laatste zestien van het Belgische bekertoernooi te bereiken. Daarin scoorde hij twee keer, waarmee hij de zege alsnog veiligstelde voor de regerend landskampioen.

Opvallend genoeg waren het pas zijn eerste doelpunten uit open spel die Lang dit seizoen op zijn naam zette. Eerder scoorde hij in augustus in de competitiewedstrijd tegen OH Leuven, maar dat was vanaf de strafschopstip. Sporza was positief over het optreden van de buitenspeler. 'Hij was de hele wedstrijd gretig en zorgde ook voor de beslissing', schrijft het.

Lang vierde zijn eerste doelpunt overigens door de bal onder zijn shirt te verstoppen en zijn duim in de mond te doen. De gemiddelde voetballiefhebber weet dan wel hoe laat het is en inderdaad, na afloop van de wedstrijd bevestigde Lang dat hij en zijn vriendin Blossom de Weerd 2023 hun eerste kind verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen