Senegal én Nederland juichen na nieuwe update over Mané

9 november 2022, 21:37

Senegal lijkt niet te hoeven vrezen voor afwezigheid van Sadio Mané op het wereldkampioenschap voetbal. De aanvaller van Bayern München raakte geblesseerd tijdens de ontmoeting met Werder Bremen, maar is volgens het Franse RMC Sport op tijd fit voor het WK in Qatar.

Toch is er ook negatief nieuws te melden. Voor Mané, die met kuitklachten kampt, lijkt het eerste duel in de groepsfase van het wereldkampioenschap te vroeg te komen. Dat zou goed nieuws voor het Nederlands elftal betekenen, dat het WK opent tegen Senegal. Mané zou wel weer op tijd fit zijn voor de duels met poulegenoten Qatar en Ecuador.

Lees ook: Bayern komt met update over Mané

Aanvankelijk klonken er geluiden dat Mané helemaal niet inzetbaar zou zijn tijdens het WK. De medische staf van de Afrikaans kampioen zou zich nu al kunnen richten op de ontknoping van de groepsfase en een eventueel vervolg. Mané is de absolute ster bij Senegal. De dertigjarige aanvaller was tot dusverre 33 keer trefzeker in 92 interlands.

Mané is ook uitstekend begonnen aan zijn avontuur bij Bayern München, dat Mané deze zomer overnam van Liverpool. In twaalf Bundesliga-duels staat zijn teller op zes goals en drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom moet Nederland juichen misselijk om om een ander zijn leed te juichen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen