Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederlandse coach straft Hoedt langer na bizar incident

Nederlandse coach straft Hoedt langer na bizar incident

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 november 2022 – Wesley Hoedt kan alvast op vakantie. De Nederlandse verdediger wordt tijdens de laatste twee wedstrijden tot de WK-break niet meer bij de selectie van Anderlecht gehaald door de Nederlandse trainer Robin Veldman. Hoedt heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij de Belgische topclub.

De verdediger kwam afgelopen week negatief in het nieuws. Nadat Hoedt in aanloop naar de Europese wedstrijd tegen Silkeborg te horen kreeg dat hij op de bank moest beginnen, pakte hij tijdens de wedstrijdbespreking zijn telefoon erbij en deed hij zijn AirPods in. Hoedt mocht dat duel nog wel invallen, maar werd voor het competitieduel met FC Antwerp uit de selectie geschopt.

Zijn coach Veldman bevestigde op een persconferentie dat Hoedt donderdagavond ook niet in actie zal komen tegen Lierse SK in de beker, net als zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen koploper Genk. Het is niet duidelijk of Hoedt zich na de jaarwisseling weer mag melden in Anderlecht of dat de club overweegt om de verdediger te verkopen.

De 28-jarige Hoedt, die in het verleden bij AZ, Southampton en Lazio speelde, was tot het veelbesproken incident vaste basisspeler bij Anderlecht. In totaal speelde hij dit seizoen al 25 wedstrijden. Hoedt speelde zes interlands voor het Nederlands elftal.

Lees ook: Wesley Hoedt maakt zich onmogelijk bij Anderlecht
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd