"Zou geweldig zijn als Van Persie hoofdcoach van Feyenoord wordt"

9 november 2022, 16:37

Arne Slot hoopt dat Robin van Persie ooit aan de bak gaat als hoofdcoach van Feyenoord. De spits, die al onderdeel is van de technische staf van de Rotterdammers, is toegelaten tot de trainerscursus en hoopt zich daar te ontwikkelen tot een toekomstig toptrainer. 

"Het zou geweldig zijn als Robin ooit hoofdcoach van Feyenoord wordt", aldus Slot op de persconferentie richting het duel met SC Cambuur. "Het is echt een heel fijn persoon, merk ik sinds hij bij ons is. Ook wil hij altijd het beste uit de spelers halen." De voormalig topspits heeft bij Feyenoord een jeugdteam onder zijn hoede en werkt individueel met de aanvallers.

Van Persie hoopt zijn hoogste trainersdiploma te halen. Na het afronden van de UEFA Pro-opleiding mag hij officieel als eindverantwoordelijke aan de bak als hoofdtrainer. Ook Melvin Boel, die bij de Rotterdammers de beloftenploeg onder zijn hoede heeft, gaat de cursus volgen en kan daarna mogelijk op eigen benen verder.

In gesprek met BT Sports sprak Van Persie dinsdag uit dat hij dolgraag ooit trainer van Feyenoord zou worden. "Ik ben opgegroeid met die club, dus het lijkt me geweldig om dat ooit te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen