Napoli droomt al van titel; AC Milan blameert zich bij laagvlieger

8 november 2022, 22:49   Bijgewerkt: 8 november 2022, 22:55

AC Milan is er dinsdagavond niet in geslaagd om de achtervolging in te zetten op Napoli. De regerend landskampioen van Italië kwam op bezoek bij Cremonese niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijk. Daarmee verdwijnt Napoli langzaam maar zeker uit het zicht van de Milanezen.

Milan begon aan de wedstrijd tegen de promovendus in de wetenschap dat Napoli eerder op de avond al drie punten had gepakt. De koploper moest in eigen huis ver gaan om Empoli uiteindelijk met een 2-0 nederlaag terug naar huis te sturen. Hirving Lozano was met een doelpunt en een assist erg belangrijk voor de club uit Napels. Milan wist dus dat er drie punten moesten worden gepakt in Cremona.

Lees ook: Scorende Van de Ven toont WK-vorm

De thuisploeg kon niet beschikken over de geblesseerde ex-Feyenoorder Cyriel Dessers, terwijl voormalig Ajacied Sergino Dest ook niet van de partij was. In het Stadio Giovanni Zini werd er uiteindelijk niet gescoord en dus verspeelde Milan dure punten. Het verschil met lijstaanvoerder Napoli is na veertien wedstrijden al acht punten. Daarnaast kunnen Lazio en Atalanta op gelijke hoogte komen met Milan.

Napoli droomt eindelijk weer van titel

In Napels zal de uitglijder van Milan met gejuich zijn ontvangen. Napoli speelt voor het WK alleen nog thuis tegen Udinese en eindigt 2022 dus hoe dan ook met een riante voorsprong in de Serie A. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Napoli kampioen van Italië werd. Dat gebeurde tijdens seizoen 1989/90 toen clubicoon Diego Maradona nog voor de club speelde. Daarna ging de titel niet meer naar Napels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen