Driessen onthult: "Ihattaren deels ingetrokken bij familie Nouri"

8 november 2022, 22:37   Bijgewerkt: 9 november 2022, 09:22

Mohamed Ihattaren woont deels in bij de familie van Abdelhak Nouri. Dat heeft Telegraaf-journalist Valentijn Driessen dinsdagavond onthuld in het tv-programma Vandaag Inside.

Driessen liep daarmee vooruit op een publicatie die morgen in de krant verschijnt. De journalist ziet het nog altijd somber in voor het gewezen toptalent, voor wie recent het doek viel bij Ajax. Mo Nouri, de oudere broer van Abdelhak, zou Ihattaren volgens de journalist nu in huis hebben genomen. 

Zo verwacht Driessen ook niet dat Wesley Sneijder veel kan betekenen voor Ihattaren, die zich binnenkort weer zou moeten melden bij Juventus. De Italiaanse club verhuurde hem het afgelopen jaar aan de Amsterdammers. Ajax wilde dat het gewezen toptalent naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongeren in Hilvarenbeek zou vertrekken en de band met een aantal van zijn broers zou verbreken, wat Ihattaren pertinent zou hebben geweigerd, zo onthult Driessen onder meer. 

"Sneijder gaat komende maand juist veel naar Qatar", blikt Driessen vooruit op de hulp die de recordinternational de komende tijd zou kunnen bieden aan Ihattaren. "Dan is er geen toezicht, en dat moet die jongen van Nouri dan gaan doen." De krant heeft inmiddels ook een artikel gepubliceerd over de samenwerkinig tussen Mo Nouri en Ihattaren. "Mo en ik hebben veel gemeen en omdat zijn lieve karakter overeenkomt met het onze, is hij als een zoon opgenomen in onze familie", zegt Nouri daarin onder meer. Ihattaren betreurt zijn vertrek uit Amsterdam. "Vooral dat ik mensen, zoals Gerald Vanenburg, heb teleurgesteld. Maar na het vertrek van Marc Overmars was het bij Ajax anders." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen