'Touwtrekken om Lang begint: twee Italiaanse clubs in de markt'

8 november 2022, 14:55

Noa Lang lijkt nu echt bezig aan zijn laatste weken als speler van Club Brugge. De aanvaller leek afgelopen zomer al op weg naar de uitgang bij de Belgische topclub, maar zijn overstap ketste destijds af. In januari overwegen twee Italiaanse clubs een bod uit te brengen op de aanvaller.

Volgens diverse Italiaanse media is de zaakwaarnemer van Noa Lang momenteel in Italië om met clubs te onderhandelen over een eventuele overstap. De 23-jarige aanvaller, die in Nederland bij Ajax en FC Twente speelde, is al langere tijd in beeld bij AC Milan. Die club ziet Lang als toekomstige vervanger van sterspeler Rafael Leão, waar de club mee onderhandelt over een nieuw contract.

Niet alleen de regerend landskampioen is in de markt voor Lang. Ook Atalanta zou namelijk in de race zijn voor de creatieve aanvaller, die komende vrijdag opgeroepen hoopt te worden voor het WK in Qatar. Lang behoort tot de voorselectie van 39 spelers en was de laatste maanden onderdeel van het Nederlands elftal, maar kwam dit seizoen niet vaak in actie.

Invaller

Lang speelde dit seizoen weliswaar elf wedstrijden in de Belgische competitie, maar dat deed hij vooral als invaller. Mede daarom staat zijn teller dit seizoen pas op één goal en twee assists. Afgelopen seizoen kende hij een beter jaar. Destijds scoorde Lang zeven keer en was hij twaalf keer de aangever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen