Willems verdween van de radar: "Wil het nog één keer laten zien"

8 november 2022, 10:40   Bijgewerkt: 8 november 2022, 10:52

Sinds afgelopen zomer zit Jetro Willems zonder club. De linksback vertrok uit Duitsland en koos er bewust voor om een periode van rust in te lassen. Deze winter wil de verdediger op zoek naar een nieuwe werkgever en aantonen wat hij nog in zijn mars heeft.

Toen hij twee jaar geleden furore maakte bij Newcastle United, wilde hij aantonen dat hij het voetballen niet was verleerd. "Pas geleden, na mijn vertrek uit Duitsland, heb ik hetzelfde gezegd tegen de mensen om me heen: "Geef me twee maanden, dan laat ik het nog één keer zien. Dat ik bij de beste linksbacks van Nederland hoor." Ik ben nog niet klaar, wacht maar af. Jetro Willems komt er weer aan", aldus de linksback in gesprek met Voetbal International.

Na de roemloze degradatie met Greuther Fürth verdween Willems van de radar. "Ik heb een soort van break genomen om even alles op orde te krijgen. Ik heb een paar heftige jaren achter de rug. Met mijn blessure, toen. Daarna had ik geen tijd voor mezelf. Geen tijd om even vakantie te pakken, vrij te zijn. Eerst had ik er anderhalf jaar uitgelegen, was ik alleen maar bezig met terugvechten, daarna heb ik bij Greuther Fürth een heel seizoen vol gas gespeeld in de Bundesliga."

Willems brak op piepjonge leeftijd door bij Sparta, verdiende een droomtransfer naar PSV en maakte in 2012 al zijn debuut in het Nederlands elftal op het EK. Na sterke jaren bij PSV ging het bergafwaarts met de back, die werd geveld door blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kaka
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gunnen het je van harte Jetro! Wij hebben niemand van wereldklasse op de linksback positie in het Nederlands Elftal en hoewel Malacia eraan komt, denk ik dat als je je goede vorm die je een paar wedstrijden bij Newcastle liet zien, zo in het Nederlands Elftal terug bent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen