'Haren van Sevilla gaan overeind staan' bij loting tegen PSV

8 november 2022, 10:16

Sevilla verheugt zich op een terugkeer in Eindhoven. De Spaanse club werd in de loting van maandagmiddag gekoppeld aan PSV en zal dus een wedstrijd gaan afwerken in het Phillips Stadion. Aan die thuishaven heeft de Spaanse subtopper, die in de onderste regionen van La Liga bivakkeert, fraaie herinneringen.

Het was namelijk in Eindhoven waar Sevilla in 2006 de UEFA Cup veroverde, door het Engelse Middlesbrough met 4-0 te verslaan. "Telkens als de naam van het stadion van PSV klinkt, gaan onze haren recht overeind staan. Daar begon namelijk ons geweldige avontuur in deze competitie", zegt algemeen directeur Monchi op de clubkanalen. Sevilla is recordwinnaar van het tweede clubtoernooi van Europa.

Volgens Monchi wordt het treffen met PSV een flinke uitdaging voor zijn ploeg. "PSV heeft een fysiek sterke ploeg en ze verkeren in topvorm." PSV is momenteel koploper van de Eredivisie, al heeft nummer twee Ajax een wedstrijd minder gespeeld. "Ruud van Nistelrooij is goed begonnen als coach. Hij heeft bepalende spelers tot zijn beschikking."

Voor Sevilla is de competitiestart juist extreem teleurstellend. De ploeg bezet momenteel de zeventiende plaats en moet zelfs vrezen voor degradatie.

Lees ook: PSV acht zich kansrijk tegen Sevilla

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV mag zich door die 2-1 in de Arena nog niet rijk rekenen tegen Sevilla. Bij PSV zijn er nog veel zwakke plekken, vraag maar aan de spelers van Cambuur en die van Groningen waarbij ik tijdens de wedstrijd in Groningen aanwezig was, die gasten uit het hoge noorden lachten zich een kriek. Sevilla is Spaans, is gif,is inezet en snelheid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen