Sneijder traint met Ihattaren: "Ik ga met hem mee naar Juventus"

7 november 2022, 21:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder heeft maandagavond aan tafel bij Veronica Offside bekendgemaakt dat hij Mohamed Ihattaren onder zijn hoede heeft genomen. De twee zijn vandaag begonnen met trainen. Afgelopen weekend werden zij samen op de tribune gespot bij amateurclub AZSV.

"We zijn vandaag begonnen", begint Sneijder, die in een eerdere uitzending de veelbesproken linkspoot de helpende hand toestak. "Hij schaamde zich om eerder contact met me op te nemen. Hij zei: ik kijk tegen je op, dus ik vond het heel moeilijk om je te bereiken. Uiteindelijk heeft hij het toch gedaan. We zijn twee dagen met elkaar bezig geweest, hebben veel gepraat en ik heb hem meegenomen naar een wedstrijd van DHSC. We hebben heel veel testen gedaan en hij gaat ervoor, zegt hij."

Sneijder stelt dat Ihattaren er nu 'heel positief' in staat. "Het is een zware periode voor hem geweest. Hij weet dat hij fout is geweest en erkent het allemaal. Hij wil nu knallen en beseft dat het twee voor twaalf is", aldus de recordinternational, die laat weten dat Ihattaren daadwerkelijk terugkeert naar Juventus als op 3 januari zijn huurcontract bij Ajax afloopt. "En ik ga met hem mee. Ik heb gezegd dat ik het voor hem doe en hij het voor zichzelf moet doen en hij het écht moet willen. Ik ben blij dat hij het licht heeft gezien en dat moet hij ook volhouden. Dat is natuurlijk het moeilijkste."

Lees ookOptie-Fortuna valt in gesprek over Mohamed Ihattaren

Ihattaren kreeg begin dit seizoen te maken met bedreigingen uit het criminele circuit, waarmee hij connecties zou onderhouden. "Als je uit zo'n wijk komt, ligt het allemaal op de loer. Als je uit je huis stapt, kun je bepaalde jongens tegenkomen. Dat beseft hij ook. Ik heb tegen hem gezegd: probeer alles te vermijden en de komende weken de focus op het trainen en fit worden te hebben. Dat gaat hij doen. Althans, dat zegt hij. Al moet ik hem 's ochtends ophalen. Ik zit er bovenop. Dat doe ik voor hem. Hij is jong en dat zie je ook aan hem. Maar ik zie in zijn ogen dat hij echt wil."

Sneijder merkt dat Ihattaren ondanks alles de gunfactor heeft. "De mensen hebben het beste met hem voor. We waren in Aalten en dan hoor je: kom op, Mo. Ga ervoor. Iedereen leeft wel met hem mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MKQX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoveel mensen die hem kunnen helpen kiest hij Sneijder.....nou dan weet je zeker dat het niets wordt

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi zo. Laten we hopen dat hij Sneijder weer een beetje fit en op gewicht kan krijgen.

larsk0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelden iemand, in zo weining minuutjes, zoveel veren in zijn eigen achterste zien steken... Alles voor wat publiciteit, kansloos natuurlijk, bij het eerste de beste tegenslagje zal meneer Sneijder afhaken en verkondigen, "ik heb er echt alles aan gedaan, maar het mocht niet baten," Fantastische voetballer was het, maar wat een intrigant eerste klas is het nu....

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Probleem is en was toch al een tijdje niet dat hij niet fit zou zijn? Al gaat hij trainen met Ronaldo en Messi, dat gaat toch niets veranderen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen