WK-selectie Brazilië bekend; Antony reageert uitzinnig

7 november 2022, 17:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De selectie van Brazilië voor het WK in Qatar is bekend. Bondscoach Tite heeft met name in aanvallend opzicht enorm veel troeven.

Antony, Neymar, Raphinha, Richarlison, Vinícius Júnior, Gabriel Jesús en Gabriel Martinelli: het is slechts een greep van de aanvallend ingestelde spelers die de Braziliaanse WK-selectie hebben gehaald. Dat Tite voorin het nodige te kiezen heeft, staat vast. Veelzeggend is dat bijvoorbeeld Liverpool-aanvaller Roberto Firmino de selectie niet heeft gehaald.

Misschien wel de meest opvallende naam in de WK-selectie is die van Dani Alves. De 39-jarige rechtervleugelverdediger zit in de nadagen van zijn carrière, maar gaat wel mee naar Qatar. Sinds deze zomer staat Alves onder contract bij Pumas UNAM, de nummer zestien van de Mexicaanse competitie.

Reactie Antony

Voor Antony wordt het zijn eerste WK. De aanvaller van Manchester United, die tot voor kort nog bij Ajax onder contract stond, heeft uitzinnig gereageerd op de uitverkiezing (zie video hieronder). Hij kan op 24 november zijn debuut maken op de mondiale eindronde. Brazilië neemt het dan op tegen Servië. Zwitserland en Kameroen zijn de andere groepsgenoten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen