'Dilemma' voor Verschueren: "Jouw vriendin komt er niet meer in"

5 november 2022, 21:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arno Verschueren wordt met de week belangrijker voor Sparta. Waar hij vorige week al twee keer scoorde bij de 3-1 zege op Fortuna Sittard, had hij zaterdag met een goal en twee assists opnieuw een groot aandeel in de 0-4 overwinning tegen Vitesse. Er blijkt echter een opvallende verklaring waarom de Belg zo goed presteert. 

Zo merkte men bij Sparta op dat Verschueren vooral belangrijk is voor de club wanneer zijn vriendin níét op de tribune zit. "Nee, ze zat thuis", lachte hij op de vraag van ESPN of ze er dit keer wel bij was. "Van de week kwam Gerard Nijkamp (technisch directeur, red.) al binnen en zei hij: 'Jouw vriendin komt er niet meer in'. Ik zei: 'Dat mag jij bij mij thuis gaan vertellen', haha."

Toch zal Verschueren nu toch eens overwegen of hij zijn vriendin nog meeneemt. "Het wordt wel een dingetje zo, dat is wel gevaarlijk." Of ze er vrijdag bij is wanneer Sparta bezoek krijgt van FC Twente? "Ze heeft wel tijd en ze wil wel komen, maar nu moet ik er echt over nadenken. Ik ga eens even goed met haar praten thuis", lachte de middenvelder.

Geen goede wedstrijd

In hetzelfde gesprek verraste Verschueren door te zeggen dat hij ondanks zijn goal en assists geen goede wedstrijd speelde. "Natuurlijk is het mooi voor de statistieken, maar ik denk niet echt dat dit een goede wedstrijd van mij was. Het is wel mooi dat we bleven knokken. Dat is iets wat in mijn spel zit. Als het niet goed gaat, probeer ik toch honderd procent te geven. Dan zie je dat je uiteindelijk toch rendeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen