Foto van Ihattaren en Sneijder duikt op: samen op tribune

5 november 2022, 14:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op Twitter gaat een foto rond van Wesley Sneijder en Mohamed Ihattaren, die samen op een tribune kijken naar een voetbalwedstrijd. Onduidelijk is nog waarom de twee zijn samengekomen. Sneijder gaf afgelopen week aan dat hij Ihattaren meerdere malen hulp heeft aangeboden.

Ihattaren keert aan het einde van het kalenderjaar definitief terug naar Juventus, dat hem sinds afgelopen januari stalde bij Ajax. Daar beleefde Ihattaren aanvankelijk een stormachtige entree, maar de laatste maanden zat hij wegens bedreigingen uit het criminele circuit niet meer bij de selectie. Ihattaren liet zich al wekenlang niet meer zien in Amsterdam.

Diverse oud-spelers en coaches gaven de laatste weken aan dat ze Ihattaren de helpende hand willen bieden. Willem van Hanegem werd zelf benaderd door het toptalent, maar hoorde uiteindelijk niets meer. Ook Wesley Sneijder, die net als Ihattaren opgroeide in een Utrechtse probleemwijk, bood meermaals zonder reactie zijn hulp aan.

René van den Berg, verslaggever van RTV Utrecht, heeft Sneijder en Ihattaren zaterdagmiddag gespot op een tribune. Het is niet duidelijk bij welke wedstrijd het duo aanwezig is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wesley staat er voor open om die gast te helpen, nu Mo zelf nog. Succes boys !

geert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nou en ?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wesley ziet een project en denkt het wel even op te lossen. Maar als het 4 clubs niet lukt en meneer daadwerkelijk met criminelen omgaat dan is het een verloren zaak.

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer je Praat poep waarschijnlijk ben jij tussen de koeien opgegroeid maar jongens uit de stad en vooral de Wijken Waar de meeste voetballers vandaan komen is het je word voetballer of crimineel dus Heel logish dat deze jongen criminele vrienden heeft Zoals bijna elke voetballer

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul . Je moet in het leven keuzes maken en hij neemt steeds de verkeerde .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grozzer, Wat een onzin blaat jij joh, kom eens buiten je huis. Je kijkt teveel mocro maffia.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen