Scouts Club Brugge bekeken drie spelers van Feyenoord

4 november 2022, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Drie spelers van Feyenoord zijn volgens 1908.nl donderdagavond bekeken door scouts van Club Brugge. De Belgische afvaardiging was aanwezig bij de Europa League-wedstrijd tegen Lazio (1-0) om Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Lutsharel Geertruida aan het werk te zien.

Van deze drie wordt Geertruida het meest intensief gevolgd door Club Brugge. De 22-jarige verdediger beschikt bij Feyenoord over een contract dat nog twee jaar doorloopt, tot de zomer van 2024. Timber werd afgelopen zomer voor 8,5 miljoen euro (plus 1,5 miljoen euro aan bonussen) overgenomen van FC Utrecht, terwijl Szyma?ski wordt gehuurd van Dinamo Moskou.

Ruim een jaar geleden waagde Club Brugge al eens een poging om een speler van Feyenoord over te nemen. Het ging toen om Tyrell Malacia. De linkervleugelverdediger wilde destijds graag de overstap naar de Belgische topclub maken, maar de transfer ketste af. Afgelopen zomer maakte de Oranje-international de overgang naar Manchester United, waar hij na een goede start zijn basisplaats heeft moeten afstaan aan Luke Shaw.

Zomerse uitgaven

Club Brugge brak afgelopen zomer het eigen transferrecord door zestien miljoen euro voor Roman Yaremchuk neer te tellen. Ook betaalde de Belgische club grof geld voor de komst van Raphael Onyedika: 10 miljoen euro. De top-drie duurste aankopen van afgelopen zomer wordt gecompleteerd door Bjorn Meijer, de Nederlandse linksback voor wie zes miljoen euro naar FC Groningen werd overgemaakt.

Lees ookVijf conclusies na de Europese avond van PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Feijenoord naar Club Brugge vind ik geen vooruitgang.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen vooruitgang. Malacia wou er ook niet heen. Ook nog een zwakkere competitie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen