Schreuder op zijn hoede voor teruggekeerde PSV'er: "Geweldige speler"

3 november 2022, 21:25

Alfred Schreuder kijkt uit naar de kraker van aanstaande zondag tussen Ajax en PSV. De Amsterdammers zullen na de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Rangers met vertrouwen aantreden in de eigen Johan Cruijff ArenA. Toch weet Schreuder dat de bezoekers niet voor niets naar de hoofdstad komen.

"We spelen tegen PSV dat in vorm is en Luuk de Jong, een geweldige speler, terug heeft", aldus Schreuder in gesprek met De Telegraaf. "Wij moeten echter vooral naar onszelf kijken. Ik denk dat we tegen Rangers FC van achteruit goed hebben gespeeld en rust hebben uitgestraald. Jurriën Timber en Calvin Bassey waren sterk en zij vormen een blok met Edson Alvarez daarvoor. Het is belangrijk dat we dat hebben."

Toch was de oefenmeester niet helemaal tevreden met de overwinning bij Rangers. Ajax gaat ten koste van de Schotten naar de Europa League, maar de coach zag in Glasgow genoeg verbeterpunten richting het treffen met PSV. "Na de 0-2 was er sprake van concentratieverlies. Maar ik heb liever dat het dan gebeurt, dan daarvoor. Dus dat baart me geen zorgen", sprak Schreuder, die eerder dit seizoen verloor van PSV.

Blind lijkt terug te keren in de basis

Het heeft er alle schijn van dat Daley Blind zondag weer gewoon als linksback speelt. Hij werd tegen Rangers nog vervangen door Owen Wijndal. "Ik heb Daley uitgelegd dat Owen speelminuten nodig heeft op dit niveau. We zagen op trainingen en tijdens invalbeurten dat hij steeds fitter werd. Dus wilden we kijken hoe Owen zich staande zou houden in de Champions League. Dat heeft hij geweldig gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen